Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να κρατά την οικογένειά του μακριά από τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ λόγω της μακροχρόνιας ρήξης τους.

Η πόρτα στο Adelaide Cottage είναι ερμητικά κλειστή για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα Paul Burrell.

Η ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον πρίγκιπα Χάρι φουντώνει εδώ και χρόνια, αλλά επιδεινώθηκε από τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς στα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ.

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι οι εντάσεις έφτασαν σε σημείο να του επιτεθεί σωματικά ο αδερφός του σε έναν τσακωμό τους για τη Μέγκαν Μαρκλ, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω σε ένα μπολ σκύλου.

Το εκρηκτικό βιβλίο «Spare» κυκλοφόρησε αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας.

Ο Paul Burrell, που δούλεψε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μέχρι το 1997, υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να ξανασυναντηθεί με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι σύντομα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκλεισε την πόρτα για τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

«Μην κάνετε λάθος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατάει την Κέιτ Μίντλετον και την οικογένειά του μακριά από τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η πόρτα του Adelaide Cottage είναι κλειστή και δεν υπάρχει γυρισμός για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ξέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος και δεν θέλει άλλη αναστάτωση στην οικογένειά του» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με τον Paul Burrell, θα εκραγεί αν ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι πει κάτι εναντίον της Κέιτ Μίντλετον.

Ο 42χρονος πρίκγιπας της Ουαλίας, όπως εξηγεί ο Paul Burrell, βλέπει τώρα τον αδερφό του και την κουνιάδα του ως «θόρυβο παρασκηνίου».

Σύμφωνα με γνώστη, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να ανέλαβε τον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου να «κυβερνά την οικογένεια», φροντίζει να παραμείνουν πειθαρχημένα τα μέλη της οικογένειας.

Μια πηγή ανέφερε στην Daily Beast ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει θέσει «την απόλυτη απαγόρευση στον πρίγκιπα Χάρι να επιστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή στην οικογένεια».

«Υπάρχει μια αίσθηση ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει μπει στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου. «Τώρα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μπορεί να είναι τρομακτικός γιατί ζητά την πειθαρχία» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.