Ο Αμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ματ Ντέιμον έχοντας περάσει μαγικές στιγμές στην Μύκονο το καλοκαίρι του 2023, μαζί με την οικογένεια του και τους αδελφούς Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ, επέστρεψε και φέτος στο νησί των ανέμων.

Ο σταρ του Χόλιγουντ μαζί με την παρέα του επισκέφθηκε γνωστό beach – bar στον Ορνό, όπου τον εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV. Φορώντας ένα χαβανέζικο πουκάμισο που πρόδιδε την χαλαρή και ανέμελη διάθεση του απολάμβανε το ελληνικό φαγητό, το οποίο ο ίδιος λατρεύει καθώς και τον ήλιο και τις παραλίες του νησιού.

Οι θαυμαστές του, δεν άργησαν να τον αναγνωρίσουν. Γρήγορα μαζεύτηκαν γύρω του, χαιρετώντας τον και ζητώντας του μια φωτογραφία.

To 2001, ο ηθοποιός και σεναριογράφος επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Μύκονο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς ταινιών Jason Bourne. Τα γυρίσματα της ταινίας, πραγματοποίηθηκαν σε διάφορα μέρη του νησιού, κοσμικά και μη.

Ποιός είναι ο Ματ Ντέιμον

Ο Ματ Ντέιμον, γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 1970,  είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγος ταινιών και σεναριογράφος. Το 2007 κατατάχθηκε μεταξύ των πιο ευκατάστατων αστέρων του Forbes και το 2010 υπήρξε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς όλων των εποχών. Έχει λάβει διάφορα βραβεία και υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων ένα Όσκαρ και δύο Χρυσές Σφαίρες, καθώς και υποψηφιότητες για τρία βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και επτά βραβεία Primetime Emmy.