Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα για τα χρήματα - Η Μέγκαν Μαρκλ κρατάει πίσω τον πρίγκιπα Χάρι

Όλα για τα χρήματα – Η Μέγκαν Μαρκλ κρατάει πίσω τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει απομακρυνθεί από την υποστήριξη σκοπών που τον ενδιαφέρουν λόγω της Μέγκαν Μαρκλ. Η σύγκριση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ επικρίθηκε πως κρατά πίσω τον πρίγκιπα Χάρι από την υποστήριξη σκοπών που δεν τους αποφέρουν χρήματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν επικριθεί για τις κινήσεις τους υπό το φως του νέου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τους αστέγους.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο στόχαστρο ενός βασιλικού σχολιαστή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τώρα κρατά τον πρίγκιπα Χάρι πίσω από την υποστήριξη σκοπών που τον ενδιαφέρουν αλλά δεν τους αποφέρουν χρήματα.

Τα σχόλια έρχονται αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επαινέθηκε για τη φιλόδοξη πρωτοβουλία του που ονομάζεται Homewards.

Πρόκειται συγκεκριμένα να εμφανιστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «William: We Can End Homelessness», το οποίο θα παρουσιάζει τα παρασκήνια του πρώτου έτους του προγράμματος.

Το ντοκιμαντέρ δύο μερών του ITV θα ακολουθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς ξεκινά το Homewards σε όλη τη χώρα και θα περιλαμβάνει τα ταξίδια όσων αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή την έλλειψη στέγης ή έχουν βιώσει την εμπειρία.

Το τελευταίο πρότζεκτ του πρίγκιπα Γουίλιαμ συγκρίθηκε με αυτά που δημιούργησαν για το Netflix ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύγκριση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin υποστήριξε ότι σε αντίθεση με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν μόνο πράγματα που θα τους αποφέρουν χρήματα.

Επισήμανε πως ο πρίγκιπας Χάρι στο παρελθόν ήταν παθιασμένος με τα projects του, αλλά αυτό το πάθος δεν είναι αποδεκτό από τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς τώρα καταλήγουν να κάνουν πράγματα που μπορούν να τους βοηθήσουν οικονομικά.

«Δυστυχώς, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν ό,τι θα τους βοηθήσει οικονομικά και θα τους εξασφαλίσει χρήματα. Ενδιαφέρονται για τα χρήματα και όχι για τους ανθρώπους» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Αλλά νομίζω ότι ο πρίγκιπας Χάρι, όταν πήγαινα μαζί του και έκανα τη βιογραφία του, ήταν υπέροχος με πρώην στρατιωτικούς. Ήταν υπέροχος, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ δύστροπη, δεν έχει συνηθίσει να μιλάει με ανθρώπους και δεν νομίζω ότι θέλει. Επομένως νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο.

Θέλουν να επιδεικνύονται και να είναι υπέροχοι. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θέλουν να βοηθήσουν. Δεν είναι για αυτούς, είναι για να βοηθήσουν» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να συμμετάσχουν αυτή τη στιμή σε δύο νέες εκπομπές για το Netflix, μία για το πόλο και μία για τη μαγειρική, με τη δούκισσα του Σάσεξ να έχει τελειώσει τα γυρίσματα.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024