Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Κατσούλης: Προσκάλεσε τους celebrities φίλους του στο νέο εστιατόριο του στο Σύνταγμα

Σάκης Κατσούλης: Προσκάλεσε τους celebrities φίλους του στο νέο εστιατόριο του στο Σύνταγμα

Ο νικητής του Survivor διοργάνωσε πάρτι με αφορμή το νέο επιχειρηματικό βήμα του.

Μόλις λίγα λεπτά από το Σύνταγμα και κάθετα της Ερμού, στην οδό Καλαμιώτου 2, ένα ολοκαίνουργιο all day comfort bar – restaurant το «Gaya Athens» άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε γνωστούς foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένους από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τριών επιχειρηματίων Σάκη Κατσούλη, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Σέμπρου για να δοκιμάσουν τις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του καταξιωμένου executive chef Κωνσταντίνου Άκουρου.

Το «Gaya Athens» με χαρακτηριστικό του το αίσθημα προσιτής πολυτέλειας και την αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας, αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή κάθε επισκέπτη.

Το αγαπημένο spot για όλες τις ώρες της ημέρας

Το εντυπωσιακό μπαρ με τη μαρμάρινη μπάρα, τα μοντέρνα έργα τέχνης και οι urban chic λεπτομέρειες δημιουργούν την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ premium coffee blends, brunch, comfort food αλλά και μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα, που εμπλουτίζεται διαρκώς, για τους cocktail aficionados

Παρόλο που βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, θα κάτσεις με ηρεμία, είτε επιλέξεις τα τραπεζάκια που έχουν στηθεί πάνω στο πεζοδρόμιο, ώστε να χαζεύεις την περατζάδα της οδού Ερμού, είτε το εσωτερικό του, ένα από τα βασικότερα ατού που το καθιστά έναν από τους πιο unique χώρους της πόλης.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Αφροδίτη Γραμμέλη – Σάκης Κατσούλης – Αντώνης Λουδάρος

Γεύσεις μεσογείου που θα σας ενθουσιάσουν

Για τον chef Κωνσταντίνο Άκουρο οι πρώτες ύλες ήταν ανέκαθεν το μυστικό της επιτυχίας για κάθε πιάτο που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή, τις μνήμες, τις επιρροές.

Από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν το “pastitsio croquette” με μοσχαρίσιο κιμά, μορνέ παρμεζάνας και λάδι βασιλικού και τα “tacos spetsophai” με λουκάνικο χωριάτικο, πιπεριές, σάλτσα ντομάτας, φέτα και μαιντανό.

Ανάμεσα στα κυρίως πιάτα ειδική θέση στην καρδιά κάποιου μπορούν άνετα να κατακτήσουν το “ossobuco risotto” με σαφράν, μπρεζέ οσσομπούκο και μπλε τυρί Τήνου αλλά και το “fillet sea bream” με πουρέ σελινόριζας, baby λαχανικά βουτύρου και σάλτσα οστρακοειδών.

Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου – Τέτα Καμπουρέλη

Γιώργος Τσαλίκης – Penny Ingilis – Αντώνης Λουδάρος – Ηλίας Βρεττός

Τραϊάνα Ανανία – Νίνα Λοτσάρη – Μαρίνα Λαμπροπούλου – Penny Ingilis

Αντώνης Λουδάρος, Κατερίνα Στικούδη, Χάρης Σιανίδης

Το νέο all day comfort bar – restaurant ήρθε για να αποτελέσει ένα από τα πιο ζωηρά γαστρονομικά σημεία συνάντησης στην καρδιά της Αθήνας

Επικεφαλής στην κουζίνα ο executive chef Κωνσταντίνος Άκουρος

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024