Σάκης Κατσούλης: Προσκάλεσε τους celebrities φίλους του στο νέο εστιατόριο του στο Σύνταγμα
Ο νικητής του Survivor διοργάνωσε πάρτι με αφορμή το νέο επιχειρηματικό βήμα του.
Μόλις λίγα λεπτά από το Σύνταγμα και κάθετα της Ερμού, στην οδό Καλαμιώτου 2, ένα ολοκαίνουργιο all day comfort bar – restaurant το «Gaya Athens» άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε γνωστούς foodies της πρωτεύουσας, καλεσμένους από το δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τριών επιχειρηματίων Σάκη Κατσούλη, Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Σέμπρου για να δοκιμάσουν τις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του καταξιωμένου executive chef Κωνσταντίνου Άκουρου.
Το «Gaya Athens» με χαρακτηριστικό του το αίσθημα προσιτής πολυτέλειας και την αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας, αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή κάθε επισκέπτη.
Το αγαπημένο spot για όλες τις ώρες της ημέρας
Το εντυπωσιακό μπαρ με τη μαρμάρινη μπάρα, τα μοντέρνα έργα τέχνης και οι urban chic λεπτομέρειες δημιουργούν την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ premium coffee blends, brunch, comfort food αλλά και μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα, που εμπλουτίζεται διαρκώς, για τους cocktail aficionados
Παρόλο που βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, θα κάτσεις με ηρεμία, είτε επιλέξεις τα τραπεζάκια που έχουν στηθεί πάνω στο πεζοδρόμιο, ώστε να χαζεύεις την περατζάδα της οδού Ερμού, είτε το εσωτερικό του, ένα από τα βασικότερα ατού που το καθιστά έναν από τους πιο unique χώρους της πόλης.
Γεύσεις μεσογείου που θα σας ενθουσιάσουν
Για τον chef Κωνσταντίνο Άκουρο οι πρώτες ύλες ήταν ανέκαθεν το μυστικό της επιτυχίας για κάθε πιάτο που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή, τις μνήμες, τις επιρροές.
Από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν το “pastitsio croquette” με μοσχαρίσιο κιμά, μορνέ παρμεζάνας και λάδι βασιλικού και τα “tacos spetsophai” με λουκάνικο χωριάτικο, πιπεριές, σάλτσα ντομάτας, φέτα και μαιντανό.
Ανάμεσα στα κυρίως πιάτα ειδική θέση στην καρδιά κάποιου μπορούν άνετα να κατακτήσουν το “ossobuco risotto” με σαφράν, μπρεζέ οσσομπούκο και μπλε τυρί Τήνου αλλά και το “fillet sea bream” με πουρέ σελινόριζας, baby λαχανικά βουτύρου και σάλτσα οστρακοειδών.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις