Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος που έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει παρασέρνοντας τον υπάλληλο

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος που έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει παρασέρνοντας τον υπάλληλο

Ο 24χρονος φέρεται να είπε ότι έφυγε από το βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη διότι δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω του και δεν αντιλήφθηκε ότι έσερνε με το όχημά του τον υπάλληλο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 24χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι ανεφοδίασε με καύσιμα -αξίας 25 ευρώ- το αυτοκίνητό του και έφυγε χωρίς να πληρώσει, τραυματίζοντας τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων όταν εκείνος πήγε να τον συγκρατήσει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου στην περιοχή των Διαβατών, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ ο 24χρονος ημεδαπός συνελήφθη ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστρική κλοπή, σε βαθμό κακουργήματος.

Ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του

Στην απολογία του, ο ίδιος φέρεται να είπε ότι έφυγε διότι δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω του και δεν αντιλήφθηκε ότι έσερνε με το όχημά του τον υπάλληλο.

«Τον αντιλήφθηκα όταν βγήκα στον δρόμο και τότε πανικοβλήθηκα, προσπαθώντας να σταματήσω το αυτοκίνητο», τόνισε κατά πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.

Ο υπάλληλος διακομίστηκε με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πιάστηκε από το αυτοκίνητο

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, o υπάλληλος του πρατηρίου στην προσπάθειά του να σταματήσει τον δράστη, πιάστηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει για αρκετά μέτρα και να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα χέρια

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024