Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Julia Fox έκανε coming out

Η Julia Fox έκανε coming out

Μετά από ένα χιουμοριστικό βίντεο από κωμικό, η Julia Fox έκανε το δικό της coming out ως λεσβία. Όσα αποκάλυψε για τις σχέσεις με τους συντρόφους της.

Η Julia Fox έκανε coming out ως λεσβία σε μια ανάρτηση έκπληξη στα social media.

Γνωστή για την εντυπωσιακή της παρουσία στον κόσμο της μόδας και της ψυχαγωγίας, καθώς και για τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ, η Julia Fox έχει προκαλέσει ξανά θόρυβο στο διαδίκτυο.

Η αποκάλυψη ξεκίνησε με ένα viral TikTok βίντεο από την κωμικό Gracin, γνωστή στην πλατφόρμα ως @emgwaciedawgie.

Η Gracin σχολίασε χιουμοριστικά το φαινόμενο των λεσβιών να βγαίνουν με άντρες. «Μου αρέσει όταν βλέπω μια λεσβία με τον φίλο της. Είναι σαν μισείς αυτόν τον άντρα. Τον μισείς κυριολεκτικά».

Η Julia Fox απάντησε στο βίντεο με ένα δικό της βίντεο στο TikTok στις 8 Ιουλίου, αποκαλύπτοντας την προσωπική της σχέση με το συναίσθημα.

«Ε, αυτή ήμουν εγώ. Ήμουν αυτή η λεσβία. Λυπούμαστε λοιπόν παιδιά. Χμ, δεν θα ξανασυμβεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Julia Fox.

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound – Julia fox

Οι θαυμαστές της δεν άργησαν να γεμίσουν τα σχόλια με μηνύματα υποστήριξης.

Η Julia Fox δεν απέφυγε ποτέ να συζητήσει τη σεξουαλικότητά της. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το 2022 στο talk show Ziwe, αποκάλυψε την περιέργειά της για το να βγαίνεις με μια γυναίκα, μια περιπέτεια που φαίνεται να έχει πια εξερευνήσει.

Η πικρή γεύση από τη σχέση με τον Κάνιε Γουέστ

«Όπως ίσως όλοι οι πρώην φίλοι μου να μην είχαν άδικο όταν με αποκαλούσαν λεσβία και παραπονιούνταν ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω σεξ μαζί τους» ανέφερε εκείνη την εποχή. Οι ειλικρινείς σκέψεις της συνέχισαν να τραβούν την προσοχή.

Δεδομένου ότι η πιο υψηλού προφίλ σχέση της ήταν με τον Κάνιε Γουέστ, είναι δύσκολο να μην εκληφθεί το TikTok ως θάψιμο σε εκείνον.

Ήταν σε σχέση με τον διάσημο ράπερ στις αρχές του 2022 και το ειδύλλιό τους τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης παρά το γεγονός ότι κράτησε μόνο λίγες εβδομάδες.

Παρά τον χωρισμό τους, η Julia Fox παρέμεινε στο επίκεντρο της προσοχής, συζητώντας τις εμπειρίες της και συνεχίζοντας την καριέρα της στη μόδα και την υποκριτική.

Είχε μάλιστα αναφέρει στο παρελθόν ότι τα ραντεβού με τον ράπερ της άφησαν μια πικρή γεύση στο στόμα.

«Το να βγαίνω μαζί του για έναν μήνα. Για αυτό έχω μια τόσο πικρή γεύση στο στόμα να βγαίνω με οποιονδήποτε σε αυτόν τον τομέα, επειδή δεν θέλω ποτέ να με ξέρουν σαν τη σύντροφο κάποιου.

Ξέρω ότι είμαι πολύ περισσότερο από αυτό και νιώθω ότι συμβαίνει τόσο πολύ στις γυναίκες σε αυτόν τον κλάδο. Είναι τόσο καλοί όσο ο σύντροφός τους ή μπορούν να κάνουν μια ολόκληρη καριέρα από το να είναι σύντροφοι κάποιου άντρα, αλλά ανεξάρτητα από τον τρόπο, αυτό γίνεται η ταυτότητά τους».

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024