O Ιούλιος θα είναι γενικότερα ένας δύσκολος μήνας αστρολογικά, ειδικά σε θέματα που αφορούν τον έρωτα και τις ρομαντικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε ότι είναι ώρα να ανοίξετε έναν κύκλο στη ζωή σας, αλλά οι καταστάσεις δεν σας αφήνουν. Αυτές οι ημέρες όμως, είναι μια καλή στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε όσα σας χαριστούν.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου και λίγο πριν προχωρήσει στον Λέοντα θα σχηματίσει ένα άκρως ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί στις 11/07, ωστόσο η επιρροή της έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αισθητή από τώρα, ειδικά για τα ζώδια που επηρεάζει πιο έντονα. Από αυτή την όψη θα ευνοηθούν κυρίως ζώδια όπως οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι.

Αυτές οι ημέρες θα μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να βάζουμε στην άκρη τον εγωισμό και να λειτουργούμε με γνώμονα όσα νιώθουμε. Επίσης θα είναι κατάλληλες για να συμφιλιωθούμε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή μας, να επιλύσουμε τις όποιες διαφορές μας και να εκφράσουμε περισσότερο τα συναισθήματά μας.

Kαρκίνος

Σκορπιός

Περίεργος είναι ο μήνας του Ιουλίου για εσάς τους Σκορπιούς, ωστόσο τις επόμενες ημέρες, καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε διαφωνίες και να συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Μπορεί ακόμη, τα γεγονότα αυτών των ημερών να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και να αλλάξουν τις αντιλήψεις σας γύρω από τον έρωτα. Το κλίμα των ημερών είναι αρκετά ρευστό, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε το συναίσθημά σας και να το εκφράσετε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Αιγόκερως

Είστε από τους πιο ευνοημένους των ημερών, και αυτό το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε πως ο σύντροφός σας είναι εκεί για εσάς, και πως τα συναισθήματά σας έχουν την ανταπόκριση που τους αξίζει. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό οι ημέρες αυτές να σας φέρουν πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα βιώσετε μαζί του/ης πολύ έντονες στιγμές. Δεν αποκλείεται να ακούσετε λόγια που θα σας ηρεμήσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά με όσους είχατε απομακρυνθεί. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε δεκτικοί και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Πηγή Grace