Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Luxurious SunCare: πλέον όλες οι αντηλιακές ανάγκες καλύπτονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο

Luxurious SunCare: πλέον όλες οι αντηλιακές ανάγκες καλύπτονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο

H φαρμακευτική βιομηχανία InterMed μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες για προστασία, αποτελεσματικότητα και αειφορία.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η προστασία έναντι του καυτού ήλιου, σε μία επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητη για όλους μας. Όλοι γνωρίζουμε (ή θα έπρεπε να γνωρίζουμε) ότι η χρήση αντηλιακού δεν γίνεται μόνο για να αποφύγουμε τα εγκαύματα από τον ήλιο. Επιπλέον, η χρήση του βοηθά στην πρόληψη των πανάδων, του αποχρωματισμού του δέρματος, των κόκκινων φλεβών στο πρόσωπο όπως και βοηθά στη μείωση της ανάπτυξης του καρκίνου του δέρματος. Επιπροσθέτως, το αντηλιακό είναι η καλύτερη ενυδατική κρέμα αφού επιβραδύνει σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων. Όλοι οι παραπάνω λόγοι αφορούν όλον τον πληθυσμό και όλες τις ηλικίες, χωρίς εξαιρέσεις!

Για αυτό, δώστε προσοχή στην αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare που προσφέρει μία συνολική πρόταση προστασίας από τον ήλιο για κάθε σημείο που πρέπει να προσέξουμε, από τα μαλλιά μέχρι τα χείλη και φυσικά το σώμα και το πρόσωπο. Δείτε συγκεκριμένα, τι μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη σειρά:

  • Κρέμες προσώπου με ή χωρίς χρώμα οι οποίες με έναν μοναδικό συνδυασμό ανόργανων & οργανικών φίλτρων είναι κατάλληλες για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις ευαίσθητες
  • Γαλάκτωμα προσώπου με φωτοσταθερά φίλτρα κατάλληλο για λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής
  • Αντηλιακό για τα χείλη
  • Αντηλιακά για τα μαλλιά με ειδική σύνθεση και UV προστασία
  • Αντηλιακό πρακτικό stick κατάλληλο για τις ευαίσθητες ζώνες του προσώπου (μύτη, χείλη, μελαγχρωματικές κηλίδες)
  • Ειδικό τζέλ προσώπου και σώματος για επιδερμίδες που χρειάζονται πολύ ισχυρή ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο
  • Λεπτόρρευστα Serum για το πρόσωπο
  • Κρέμες και spray σώματος.

Πέραν όμως της ποικιλίας στα προϊόντα αντηλιακής προστασίας, θα πρέπει να γνωρίζουμε και το περιεχόμενό τους. Τα αντηλιακά Luxurious SunCare χαρακτηρίζονται ως ευδερμικά, που σημαίνει ότι είναι πολύ φιλικά στον επιδερμικό φραγμό. Επιπλέον, η σύνθεσή τους είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού δεν περιέχουν φίλτρα που έχουν κατηγοριοποιηθεί ως ρυπαντές ή τοξικά για τους θαλάσσιους οργανισμούς.

Τα προϊόντα αυτά είναι φωτοσταθερά, δεν αποτελούν ενδοκρινικούς διαταράκτες και οι συνθέσεις τους περιέχουν συστατικά με τεκμηριωμένη δράση για την καλή υγεία του δέρματος, όπως Βιταμίνες C & E με αντιοξειδωτική δράση, νιασιναμίδη με δράση κατά των μελαγχρώσεων και των ατελειών της επιδερμίδας, προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum που εξισορροπεί του μικροβίωμα του δέρματος, προβιταμίνη Β5 με αναπλαστική και καταπραϋντική δράση, υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει την επιδερμίδα και εκχυλίσματα με τεκμηριωμένη δράση.

Συνεπώς, πρόκειται για ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να γίνουν οι πραγματικοί μας σύμμαχοι αυτό το καλοκαίρι στην παραλία.Αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare από την InterMed

Πέραν όμως των άριστων προδιαγραφών τους, πλέον στην εξίσωση μπαίνει και ο παράγοντας περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Για αυτό, η φαρμακευτική βιομηχανία InterMed αναλογιζόμενη τον αντίκτυπο της καθημερινής ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και τους στόχους βιωσιμότητας που έχουν θέσει κράτη και οργανισμοί, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από τον προηγούμενο χρόνο επαναλάνσαρε την προηγμένη ευδερμική αντηλιακή σειρά Luxurious SunCare αντικαθιστώντας τις συμβατικές συσκευασίες με νέες, οι οποίες είναι από ανακυκλωμένο υλικό σε ποσοστό που κυμαίνεται από 41-83% και φιάλες από ανακυκλωμένο υλικό στο 30%.

Επιπλέον, όλα αυτά τα υλικά είναι και ανακυκλώσιμα, οπότε ο καταναλωτής μετά τη χρήση του μπορεί να τα απορρίπτει σε κάδους ανακύκλωσης ώστε να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο ζωής, υποστηρίζοντας έμπρακτα την κυκλική οικονομία.

Εν κατακλείδι, η Luxurious SunCare, δικαίως μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες για προστασία, αποτελεσματικότητα και αειφορία, με τη σειρά αυτή να θεωρείται η πληρέστερη αντηλιακή σειρά με το εύστοχο μότο «…και από τον ήλιο κρατήστε μόνο τα καλά». Και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε, για να ζήσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024