Στο SHOPFLIX πάντα κερδίζεις! Ολοι το ξέρουν αυτό! Τώρα, το αγαπημένο markeplace της Ελλάδας τρελάθηκε… και με κάθε αγορά με κάρτα Visa άνω των 60 ευρώ κερδίζεις 10 ευρώ.

Στο SHOPFLIX μπορείς να βρει ότι αναζητάς σε περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια προϊόντα και στις καλύτερες τιμές κάθε μέρα.

Ψάχνεις τηλεόραση για να τα βλέπεις όλα ή λάπτοπ για σερφάρισμα; Αναζητάς εκτυπωτές υψηλής ευκρίνειας ή ένα νέο smartphone;

‘Η μήπως ήρθε η ώρα ανανεώσεις τις λευκές σου συσκευές ή να αγοράσεις ένα κλιματιστικό τώρα που ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο; Ακόμα και να ψάχνεις συσκευές καθαρισμού ή σιδερώματος ή προϊόντα ομορφιάς  θα τα βρεις όλα σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr

Στο SHOPFLIX θα βρεις τις πιο δυνατές καλοκαιρινές εκπτώσεις ενώ θα έχεις δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα από την κατηγορία Υγείας & Ομορφιάς.

Πώς θα κερδίσεις απευθείας 10€ επιστροφή

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις απευθείας επιστροφή 10€ είναι εξαιρετικά απλή.

Ξεκίνησε επιλέγοντας ό,τι θέλεις από το SHOPFLIX.gr

Κέρδισε 10€ επιστροφή αρκεί να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου κάνοντας αγορές από 60€ και πάνω με οποιαδήποτε κάρτα Visa.

Και το καλύτερο; Έχεις την δυνατότητα να κερδίζεις 10€ …ξανά και ξανά, σε κάθε αγορά.

To SHOPFLIX σου εγγυάται την προστασία και την ασφάλεια των αγορών σου μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, την εφαρμογή online συστημάτων ασφαλείας και την αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας.

Συνεργάζεται με ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών με κριτήριο την ποιότητα των προϊόντων, τον επαγγελματισμό αλλά και τις αξιολογήσεις που έχουν λάβει για να παραλαμβάνεις πάντα τα προϊόντα που αναζητάς σε άριστη κατάσταση.