Είτε στην πόλη είτε στο νησί, η τσάντα θαλάσσης είναι από τα must αξεσουάρ του καλοκαιριού, αφού οι εξορμήσεις μας σε ακτές και πισίνες αυξάνονται σημαντικά. Ολοκληρώνουν τα καλοκαιρινά μας σύνολα, που αποτελούνται κυρίως από μαγιό και cover up pieces ενώ μας δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε για να απολαύσουμε με ασφάλεια το καλοκαίρι.

Τα απαραίτητα της τσάντας θαλάσσης

Για να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις την δική σου, κάναμε μια σύντομη λίστα με όλα όσα χρειάζεται να έχεις:

Καπέλο

Κλασικό ψάθινο ή μοντέρνο bucket; Όποιο σχέδιο κι εάν επιλέξεις, το καπέλο είναι απαραίτητο για να δείχνεις στυλάτη αλλά και να είσαι προστατευμένη από την έντονη ηλιοφάνεια, που επικρατεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Και άλλο μαγιό

Η ουρολοίμωξη θεωρείται μια από τις πιο κοινές παθήσεις του καλοκαιριού και είναι γνωστό ότι «προτιμά» τις γυναίκες. Για αυτό είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου διαφορετικά μαγιό, ειδικά εάν σκοπεύεις να είσαι για πολλές ώρες στην παραλία, προκειμένου να αλλάζεις συχνά και να διατηρείς στεγνή την ευαίσθητη περιοχή.

Πετσέτα θαλάσσης

Από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για τα καλοκαιρινά μας μπάνια ή απλώς τις βόλτες μας στην παραλία ή την πισίνα, η πετσέτα θαλάσσης είναι απαραίτητη για να παραμένουμε στεγνές αλλά και για να χαλαρώνουμε όσο καθόμαστε στην ξαπλώστρα μας.

Παρεό

Έχουν επανέλθει δυναμικά στην μόδα και όχι αδίκως, αφού είναι άνετα, πρακτικά και εύκολα μπορούν χαρίσουν άλλον αέρα στην εμφάνισή μας. Τα περισσότερα δεν πιάνουν πολύ χώρο ενώ μπορείς εύκολα να το φορέσεις όταν θέλεις να κάτσεις στο beach bar ή σε ένα παραλιακό ταβερνάκι.

Γυαλιά ηλίου

Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας χειμώνα – καλοκαίρι, καθώς τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια μας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου ενώ κάνουν elevate κάθε μας εμφάνιση.

Φυσικά στην τσάντα σου πρέπει να έχεις και τα παιδικά γυαλιά ηλίου καθώς οι μικροί μας φίλοι παιρνούν τις περισσότερες ώρες κάτω από τον ήλιο, παίζοντας.

Αντηλιακή προστασία

Είναι σημαντικό να έχεις ένα νεσεσέρ αφιερωμένο στην αντηλιακή σου προστασία, μιας και ας το παραδεχθούμε, ένα προϊόν δεν είναι ποτέ αρκετό. Από το νεσεσέρ σου δεν πρέπει να λείπει αντηλιακό προσώπου και σώματος ή αντηλιακή λοσιόν αλλά και το αντηλιακό για τα παιδιά, το ενυδατικό after sun σπρέι ή η κρέμα αλλά και το αντηλιακό για τα μαλλιά σου.

Βιβλία

Τα βιβλία μας χαρίζουν την πιο ξεχωριστή συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια δυνατή ρομαντική ιστορία ή μια μυστηριώδης πλοκή γεμάτη ανατροπές. Μερικά από τα καλύτερα που μπορείς να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι, περιλαμβάνουν : Τελειώνει Με Εμάς, Το Προξενιό της Ιουλίας και το Manifest.

Θα τα βρείτε όλα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε πετσέτες θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, αντηλιακά και βιβλία ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Τώρα μάλιστα επωφελείστε από δωρεάν μεταφορικά στα προϊόντα Υγεία & Ομορφιά.