Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παππάς: Εργαζόμαστε για την εκλογική προοδευτική συνεργασία, αλλά δεν θα έχουμε αέναη αναμονή

Παππάς: Εργαζόμαστε για την εκλογική προοδευτική συνεργασία, αλλά δεν θα έχουμε αέναη αναμονή

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι «σύγκλιση δεν γίνεται χωρίς τη βάση, δεν γίνεται χωρίς την ηγεσία» και τόνισε πως «για να μην πιαστούμε εξαπίνης, πρέπει να κινηθούμε άμεσα»

«Η απόφαση της Κεντρικής μας Επιτροπής λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί ως η ηγέτιδα και κινητήρια δύναμη σε μια προσπάθεια εκλογικής προοδευτικής συνεργασίας», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Flash FM Θεσσαλονίκης.

Προσέθεσε πως «εργαζόμαστε για αυτή την προοπτική», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα το πράξουμε χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, χωρίς να διακηρύσσουμε ότι θα έχουμε αέναη αναμονή, ώστε να ωριμάσει ένα άλλο κόμμα και να προσέλθει στις διαδικασίες».

«Εμείς συνεχίζουμε, ανασυγκροτούμε και ενδυναμώνουμε το κόμμα μας, τείνουμε χείρα συνεργασίας στη Βουλή, στα συνδικάτα, στα επιμελητήρια, στην αυτοδιοίκηση και στην προοπτική της εκλογικής συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε», ανέφερε.

«Σύγκλιση δεν γίνεται χωρίς τη βάση και χωρίς την ηγεσία»

Απαντώντας σε ερώτηση περί της προοδευτικής σύγκλισης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επεσήμανε ότι «δεν γίνεται χωρίς τη βάση, δεν γίνεται χωρίς την ηγεσία. Στη Γαλλία υπήρξε μία ηγετική πρωτοβουλία, η οποία ναι μεν ανταποκρίθηκε στη διάθεση της βάσης, αλλά η ανταπόκριση αυτή δεν υπήρχε πριν από τις ευρωεκλογές […] Για να μην πιαστούμε εξαπίνης, πρέπει να κινηθούμε άμεσα», υπογράμμισε.

Ο Νίκος Παππάς τόνισε, επίσης, ότι «θα πρέπει να γίνει από όλες και όλους μια προσπάθεια οργανωμένης εξωστρέφειας. Να κλείσει η συζήτηση για το τι έγινε ή δεν έγινε. Και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τον κόσμο. Μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέτωπο των δυνάμεων που θα τον υπερασπιστεί απέναντι στην ακρίβεια, που θα φροντίσει η διαχείριση του ιδιωτικού χρέους να μη σημάνει μία τεράστια αναδιανομή της περιουσίας; Αυτά είναι τα μείζονα».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024