Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ο Πιο Δημοφιλής Παίκτης της σεζόν 2023/24 στην Stoiximan Basket League, με τον Αμερικανό «μπομπέρ» του Παναθηναϊκού να παραλαμβάνει το βραβείο του από τον ΕΣΑΚΕ και να παραχωρεί δηλώσεις, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους», καθώς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν:

«Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που πιστεύω ότι είμαι συγκρατημένος και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω πάνω στις δυνατότητές μου και να μαθαίνω το μπάσκετ κάθε μέρα και καλύτερα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι λαμβάνω μεγάλη αναγνώριση για αυτό».

Για το αν περίμενε να έχει μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν στην Ελλάδα: «Ναι, περίμενα να έχω μια επιτυχημένη σεζόν όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Περίμενα ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να δείξω τί μπορώ να κάνω. Γνωρίζω πως πάντοτε θα είμαι καλός όταν δουλεύω τόσο σκληρά όσο τη σεζόν που μας πέρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας».

Για τη νέα σεζόν: «Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη καλύτερος. Προετοιμάζω τον εαυτό μου ψυχικά και σωματικά ώστε να πάω στο επόμενο επίπεδο. Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ».