Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρελαίνει» κόσμο στο Euro ο Νίκο Γουίλιαμς και πάει για μεγάλη μεταγραφή (vids)

«Τρελαίνει» κόσμο στο Euro ο Νίκο Γουίλιαμς και πάει για μεγάλη μεταγραφή (vids)

Έχει γίνει «μήλον της έριδος» για κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ο Νίκο Γουίλιαμς, είναι μαζί με τον Λαμίν Γιαμάλ, οι «αποκαλύψεις» της Ισπανίας στο Euro 2024, καθώς εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Οι δύο νεαροί μεσοεπιθετικοί, αποτελούν «πυλώνες» στην εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε και οδηγούν την «ρόχα» στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης.

Απόψε (9/7,22:00) η Ισπανία θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό με αντίπαλο την Γαλλία και οι Ισπανοί φίλαθλοι, περιμένουν πολλά από τον Γουίλιαμς, ο οποίος έχει γίνει το «μήλον της έριδος» για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ, της Μπάγερν Μονάχου, της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, οι ιθύνοντες των οποίων παρακολουθούν πολύ στενά τον Ισπανό διεθνή άσος.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», κανένας από αυτούς τους τέσσερις συλλόγους δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη προσφορά στον σύλλογο των Βάσκων, που δεν συζητά για κάτι λιγότερο από τα 55 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπονται στην ρήτρα αποδέσμευσης του Γουίλιαμς.

Ενδιαφέρον από Μπαρτσελόνα

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Ζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας, επιβεβαίωσε ότι οι μπλαουγκράνα δουλεύουν για την αγορά του 22χρονου άσου από την Μπιλμπάο, τονίζοντας πως τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου επιτρέπουν αυτή την μεταγραφή.

«Μου αρέσει πολύ ο Νίκο. Μπορώ να πω ότι οικονομικά μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα μπορούσαμε φυσικά να αντιμετωπίσουμε μια υπογραφή αυτού του επιπέδου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών.

Sports in

Οριστικό: Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν

Η διορία για το NBA πέρασε και αυτό σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ναν μένει και τυπικά στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024