Ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» το πρωί της Τρίτης (9/7) τα φιλικά προετοιμασίας του.

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν πως η ισραηλινή Μακάμπι Νετάνια θα είναι η αντίπαλός τους στο τελευταίο τεστ που θα δώσουν πριν από τους πρώτους αγώνες τους για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου με τη σλοβενική Μάριμπορ ή τη βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ.

Το φιλικό με την ομάδα του Ισραήλ (9η στην περσινή Ligat ha’Al του Ισραήλ), που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε του «τριφυλλιού» ενόψει Ευρώπης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 21:00, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ακριβώς μία εβδομάδα πριν απ’ τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει άλλο ένα φιλικό το προσεχές Σάββατο (13/7, 21:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου με την ΑΕΚ Λάρνακας στην πρώτη εφετινή παρουσία του ενώπιον του κόσμου του.

Και τα δύο εν Ελλάδι φιλικά του Παναθηναϊκού θα γίνουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», διότι βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης μία σειρά από έργα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το πρώτο ματς για τον Β’ προκριματικό, εντούτοις, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 25/7 (21:00).

Η ανακοίνωση για το φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια:

Το δεύτερο του εν Ελλάδι φιλικό θα δώσει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 21:00. Οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Μακάμπι Νετάνια.