Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κοστίνια είναι μπακ που ονειρεύεται κάθε προπονητής

Ο Κοστίνια είναι μπακ που ονειρεύεται κάθε προπονητής

Ο Ολυμπιακός ξεκινά αύριο προπονήσεις και ο Κοστίνια είναι έτοιμος για το άλμα στην καριέρα του

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Κοστίνια και ο Πορτογάλος ακραίος μπακ είναι κι επίσημα πλέον παίκτης της ομάδας του λιμανιού.

Ως γνωστόν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κλείσει την μεταγραφή εδώ και μήνες αλλά τώρα ο 24χρονος δεξιός μπακ είναι στην χώρα μας και ξεκινά την πορεία του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Κοστίνια, ο κορυφαίος δεξιός μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος την σεζόν που πέρασε, θα είναι σήμερα το πρωί στο Ρέντη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό.

Κρίνοντας λοιπόν από τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του ο νεαρός μπακ, είναι βέβαιο πως ο Μεντιλίμπαρ βάζει στην «φαρέτρα» του ένα… βέλος.

Ο Κοστίνια είναι παίκτης που θέλει κάθε προπονητής στο ρόστερ του, ειδικά όσοι δίνουν μεγάλη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας τους από τα άκρα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι λίρα εκατό και για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του κι αυτό είναι ένα στοιχείο που αρέσει πολύ στον Ισπανό τεχνικό των πειραιωτών.

Με βάση λοιπόν την φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ και το στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Ισπανός στον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη υπόθεση που οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη με τις δυνατότητες του Κοστίνια.

Οι πειραιώτες δημιουργούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας τους, με τον Ροντινέι και τον Πορτογάλο και ο Μεντιλίμπαρ αισθάνεται σιγουριά με τους δύο ποιοτικούς μπακ στα δεξιά.

Ο Κοστίνια θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και ανυπομονεί για το ταξίδι στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι πειραιώτες απέκτησαν έναν παίκτη τον οποίο θα ήθελαν στο ρόστερ τους όλοι οι μεγάλοι της Πορτογαλίας κι αυτό δεν το λέμε εμείς, το ανέφεραν στην διάρκεια της σεζόν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτές οι μεταγραφές μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ο Κοστίνια έχει μπροστά του μια χρονιά «εκτόξευσης». Έχει το ταλέντο και την δίψα να κάνει μεγάλα πράγματα και ο Ολυμπιακός του δίνει την ευκαιρία για ένα άλμα στην καριέρα του.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024