Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί αποφεύγουν τον πρίγκιπα Χάρι οι φίλοι του - Και όχι, δεν φταίει η απόσταση

Γιατί αποφεύγουν τον πρίγκιπα Χάρι οι φίλοι του – Και όχι, δεν φταίει η απόσταση

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει χάσει από το πλευρό του τους φίλους του και για αυτό δεν ευθύνεται η απόσταση από τη στιγμή που μετακόμισε στο Μοντεσίτο με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει χάσει τους φίλους του και η αιτία δεν είναι η απόσταση. Ο ρόλος που παίζει η Μέγκαν Μαρκλ και τον αποφεύγουν.

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να μένει πλέον στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, αλλά δεν είναι η απόσταση που οι παλιοί του φίλοι φαίνεται να τον αποφεύγουν.

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn αναφέρει πως οι φίλοι του δεν θα τον επισκεφθούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ επειδή «βρίσκουν τη Μέγκαν δύσκολη».

Υποστηρίζει επίσης πως ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να συναντήσει οποιονδήποτε από τους παλιούς του φίλους από τον στρατό καθώς είναι μέρος του κόσμου πριν από τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Ο πρίγκιπας Χάρι έχει λίγους φίλους από τον στρατό και από τα μαθητικά του χρόνια, αλλά είναι μέρος του παλιού κόσμου πριν από τη Μέγκαν Μαρκλ που ο δούκας του Σάσεξ μισεί να επανέρχεται» επισήμανε στη Mirror.

«Οι φίλοι του από τον στρατό αισθάνονται ότι τους πρόδωσε γράφοντας για τη στρατιωτική του θητεία με τόσο μη στρατιωτικό τρόπο και οι παλιοί του φίλοι από το Eton δεν συμπαθούν τον νέο πρίγκιπα Χάρι. Βλέπουν τον πρίγκιπα Χάρι ως έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχουν τίποτα κοινό».

Αρκετοί επικριτές υποστηρίζουν πως οι φίλοι του από τον στρατό ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με ορισμένα από τα σχόλια που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στα απομνημονεύματά του «Spare».

Ο βασιλικός σχολιαστής Gareth Russell είπε στο GB News ότι ο πρίγκιπας Χάρι είχε προηγουμένως δεχτεί αντιδράσεις από τη στρατιωτική κοινότητα.

«Υπήρχαν πολύ σαφείς ενδείξεις από τον στρατό στη Βρετανία ότι ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με πολλά από τα σχόλια που έκανε στο «Spare» και σε πολλές συνεντεύξεις του.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλοί στον στρατό ένιωσαν ότι είχε σπάσει έναν κώδικα ή είχε παραβιάσει το πρωτόκολλο και αυτό σημαίνει πολλά μέσα στον βρετανικό στρατό».

Ο πρίγκιπας Χάρι τους έχει διχάσει όλους

Αν και τρέφουν μεγάλη στοργή για τον πρίγκιπα Χάρι και τη δουλειά του με τα Invictus Games, έχει ξεσπάσει διαμάχη. «Ακόμα και εκείνοι που τρέφουν θαυμασμό για τα Invictus Games είπαν ότι τα σχόλιά του στο «Spare» ήταν ακατάλληλα.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τη δολοφονία 25 μαχητών Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν ως «πιόνια σκακιού που βγήκαν από το ταμπλό» στα απομνημονεύματά του. «Δεν ήταν ένα στατιστικό που με γέμιζε με περηφάνεια, αλλά ούτε με έκανε να ντρέπομαι. Όταν βυθίστηκα στη ζέστη και τη σύγχυση της μάχης, δεν σκεφτόμουν ότι ήταν 25 άτομα».

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν έδωσε τον περασμένο μήνα το παρών στον γάμο ενός από τους παλιότερους φίλους του. Ο Hugh Grosvenor, ο οποίος είναι νονός του μικρού πρίγκιπα Άρτσι, παντρεύτηκε την Olivia Henson, αλλά ο δούκας του Σάσεξ δεν ήταν στο πλευρό του.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams είπε ότι υπήρχε λύπη γύρω από το γεγονός πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχασαν τον γάμο της χρονιάς, στον οποίο παρέστη ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

«Το να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να χάσεις τον γάμο της χρονιάς είναι πολύ λυπηρό. Ωστόσο, το βαθύ ρήγμα μέσα στη βασιλική οικογένεια είχε καταστήσει σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν επρόκειτο ποτέ να δεχτούν την πρόσκληση, γνωρίζοντας ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είχε ρόλο στον γάμο» υπογράμμισε στη Mirror.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024