Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ο Έντι Μέρφι, στα 63 του, έδωσε σαφείς οδηγίες για μετά τον θάνατό του

Ο Έντι Μέρφι, στα 63 του, έδωσε σαφείς οδηγίες για μετά τον θάνατό του

Ο διάσημος σταρ του «Μπάτσου του Μπέβερλι Χιλς» έδωσε σαφείς οδηγίες στους αγαπημένους του για «μετά».

Ενώ η σκέψη του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου είναι συνήθως νοσηρή – ο Έντι Μέρφι έχει ήδη σχεδιάσει το δικό του αντίο μετά το θάνατό του.

O 63χρονος αποφάσισε να πάει κόντρα στην παράδοση και ενημέρωσε την οικογένειά του ότι δεν επιθυμεί κηδεία.

Κατά την προώθηση της νέας του ταινίας «Beverly Hills Cop: Axel F.» ο Έντι αστειεύτηκε ότι το τραγούδι με το τίτλο του «Beverly Hills Cop» θα πρέπει να παιχτεί στους πενθούντες στο μνημόσυνο του για να κάνει τον κόσμο να «χαμογελάσει».

Είπε μάλιστα ότι η εμβληματική μελωδία θα παιζόταν κατά την ταφή του φέρετρου του. Όμως έσπευσε να διευκρινίσει τα σχέδια ταφής του, εξηγώντας ότι δεν θα έχει παραδοσιακό μνημόσυνο.

«Αυτό είναι απλώς ένα αστείο, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κάνω κηδεία», είπε στον δημοσιογράφο κινηματογράφου Κέβιν ΜακΚάρθι σε συνέντευξή του στο Instagram.

«Εννοώ ότι θα πεθάνω όπως όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε. «αλλά έχουν πάρει οδηγίες να μην κάνουν καμία κηδεία, καμία… απλά αφήστε με να φύγω ήσυχα».

Έσπευσε να διευκρινίσει τα σχέδια ταφής του, εξηγώντας ότι δεν θα έχει παραδοσιακό μνημόσυνο

Δέκα παιδιά, πέντε γάμοι

Στους αγαπημένους του Έντι περιλαμβάνονται τα δέκα παιδιά του από πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Τα δύο μικρότερα παιδιά του ηθοποιού, η Izzy Oona, οκτώ ετών, και ο Max Charles, πέντε ετών, είναι από τη σχέση του με την επί χρόνια μνηστή του Paige Butcher, 44 ετών.

Με την επί 13 χρόνια πρώην σύζυγό του, Νικόλ Μίτσελ, την οποία παντρεύτηκε το 1993, μοιράζεται πέντε παιδιά, τις κόρες Bria, 34 ετών, Shayne, 29 ετών, Zola, 24 ετών, Bella, 22 ετών, και τον γιο Myles, 31 ετών.

Είναι επίσης μπαμπάς του Eric, 35 ετών, τον οποίο μοιράζεται με την Paulette McNeely, και του γιου Christian, 34 ετών, του οποίου η μαμά είναι η Tamara Hood. Ο Έντι έχει επίσης μια κόρη, την Angel Iris, 17 ετών, με το μέλος των Spice Girls, τη Mel B.

Ανάμεικτα συναισθήματα από τον κόσμο

Ο Έντι έχει πλήρη επίγνωση των ανάμεικτων αντιδράσεων που δέχεται λόγω των δέκα παιδιών του. «Οι άντρες με κοιτάζουν κάπως έτσι: ‘Είναι τρελός. Πόσο κόστισε αυτό το [βρισιά];». Και οι γυναίκες, λένε ότι υπάρχει κάτι σέξι σε αυτό. “Ο Έντι Μέρφι πρέπει να κάνει τα δικά του. Ο Έντι Μέρφι το κάνει έτσι”», είπε.

Πολλά από τα παιδιά του Έντι ακολούθησαν καριέρα στις τέχνες όπως ο πατέρας τους. Ο Eric είναι συγγραφέας και ηθοποιός φωνής, ο Christian έχει ασχοληθεί με την υποκριτική και έχει εμφανιστεί στις ταινίες The Sheild και Cougars Inc.

Η Bella είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στο «Coming 2 America» με τον πατέρα της και στο «Fairyland». Εμφανίστηκε επίσης σε ένα επεισόδιο του «Dollface».Η Shayne δεν έχει ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική, αλλά έχει εμφανιστεί σε δύο ριάλιτι σόου: Το «Claim to Fame», το οποίο ισχυρίστηκε ότι παρακολουθούσε ο Eddie.

Δείτε το τρέιλερ της επιστροφής του Μπάτσου του Μπέβερλι Χιλς

Τα συναισθήματα του περήφανου γονέα

«Εμπιστεύεται πολύ την κρίση μου», είπε η κόρη του για τον πατέρα της. «Παρακολουθεί το σόου. Πριν λίγο ακιρό ήμασταν μαζί στη Χαβάη και όταν φτάσαμε, όλη η οικογένειά μου το παρακολούθησε μαζί. Ήταν πολύ χαριτωμένο. Έχει επενδύσει πολύ».

Εν τω μεταξύ, η Bria είναι καλλιτέχνης και ο Έντι είναι πολύ περήφανος για τα επιτεύγματά της. «Χαίρομαι που ο κόσμος βλέπει πόσο ταλαντούχα είναι», είχε δηλώσει παλαιότερα για τη δουλειά της.

«Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια πόσο ταλαντούχα είναι. Είναι συναρπαστικό να βλέπω τα έργα της στους τοίχους… Έχω όλα αυτά τα αισθήματα περήφανου γονέα»».

*Με στοιχεία από hellomagazine.com | Αρχική φωτό: Eddie Murphy / instagram 

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024