Εντυπωσιακή, φορώντας ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του χρυσού, η Χάλι Μπέιλι πόζαρε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει στην Ιταλία για τις διακοπές της.

Η ηθοποιός, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία μαζί με τη οικογένειά της, δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από «δροσερές» φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα.

Η «μικρή γοργόνα» ποζάρει σε μια ξαπλώστρα, φορώντας το μαγιό της, ένα χρυσό και κεντητό μπικίνι, ποζάρει μόνη της, και κατάφερε να βάλει «φωτιά» στους διαδικτυακούς της φίλους με την ανάρτηση των φωτογραφιών στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Living my life like it’s golden (Ζώντας τη ζωή μου σαν να είναι φτιαγμένη από χρυσό)».

Δείτε τη δημοσίευση

View this post on Instagram

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

Η Χάλι Μπέιλι, ο σύντροφός της και ράπερ DDG και ο γιος τους που ήρθε στη ζωή πριν από λίγους μήνες

Λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της, Halo

Οι φωτογραφίες έρχονται λίγους μήνες, μετά τη γέννηση του γιου της. Η σταρ της ταινίας «Μικρή Γοργόνα» ανακοίνωσε τον ερχομό του μωρού της, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τον Ιανουάριο.

Ένα χρυσό βραχιόλι με χαραγμένο το όνομα «Halo» γύρω από τον καρπό του νεογέννητου αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει.

«Αν και είμαστε εδώ και λίγες μέρες στο νέο έτος, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να έχει κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου», είχε γράψει στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)