Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχικό: Η διαμάχη για τα οικόπεδα τοπογράφου-επιχειρηματία της Μυκόνου - «Φως» θα ρίξουν οι καταθέσεις

Ψυχικό: Η διαμάχη για τα οικόπεδα τοπογράφου-επιχειρηματία της Μυκόνου – «Φως» θα ρίξουν οι καταθέσεις

Πρόσωπα από το περιβάλλον του 44χρονου μίλησαν στις Αρχές για τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί σε προγενέστερο χρόνο θεωρώντας υπεύθυνο τον επιχειρηματία - Ποιος ο λόγος - Τι θα ισχυριστεί ο 44χρονος

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας του 44χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Το Live News και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», αποκαλύπτουν πως στη δικογραφία για την υπόθεση υπάρχουν δύο καταθέσεις ατόμων από το προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του 44χρονου τοπογράφου που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Με βάση σημείο της δικογραφίας. δύο καταθέσεις ατόμων από το προσωπικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του 44χρονου τοπογράφου κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι δύο φορές προηγουμένως που είχε πέσει θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού, με τους ίδιους να θεωρούν -κατά την άποψή τους- υπεύθυνο τον επιχειρηματία της Μυκόνου προσδιορίζοντας μάλιστα και τον λόγο.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο τοπογράφος είχε κόντρα με τον επιχειρηματία -που αυτή τη στιγμή ελέγχεται, αλλά δεν κατηγορείται- για μία δίοδο ανάμεσα στα οικόπεδά τους στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου βλέπονυτας εκεί το «κίνητρο» πίσω από τον ξυλοδαρμό του.

«Τότε φαίνεται να είχαν μία διαφωνία, διότι και οι δύο είχαν αγοράσει ακίνητα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, και φαίνεται να ήταν μία δίοδος ανάμεσα στα δύο οικόπεδα, γιατί έτσι όπως έγιναν οι αγορές αποκλειόταν η διέλευση και η προσέγγιση στο κτήμα του επιχειρηματία. Φαίνεται να υπήρξε μία διχογνωμία, μία σύγκρουση. Ο τοπογράφος και με τις ιδιότητες που είχε της αποτύπωσης των τοπογραφικών σχεδίων έλεγε ότι «δεν έχεις δικαίωμα να υπήρξει δίοδος προς το δικό σου ακίνητο (σημ.: του επιχειρηματία)» και εκεί φαίνεται να υπήρχε ένα σημείο τριβής όπως καταγράφεται στην εν λόγω υπόθεση».

Τι θα ισχυριστεί ο 44χρονος κατηγορούμενος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, κρίσιμο στοιχείο για την υπόθεση είναι η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του 44χρονου συλληφθέντα. Ο 44χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως τα κατάλοιπα πυρίτιδας που εντοπίστηκαν δεν αφορούν εγκληματική ενέργεια, αλλά από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο στα δυτικά προάστια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να ζητηθεί να συγκριθεί η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του και στις σφαίρες που δέχτηκε ο 44χρονος τοπογράφος.

Ως προς τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη, οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανάλυση κλήσεων και συσκευών, ενώ εικάζεται πως ο 44χρονος έχει προσπαθήσει να εξαλείψει τα δεδομένα από το κινητό του τηλέφωνο.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024