Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο στη Θεσσαλονίκη που είχε κατηγορηθεί το καλοκαίρι του 2023 από τρεις ανήλικες αθλήτριες για σεξουαλική κακοποίηση.

 «Μου έστησαν σκευωρία» υποστήριξε ο κατηγορούμενος για τις 15χρονες αθλήτριες που τον κατηγόρησαν για τον βιασμό τους

Κατά την απολογία του ο προπονητής αρνήθηκε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης των τριών αθλητριών συλλόγου που εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ισχυρίστηκε ότι στήθηκε σκευωρία εις βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr.

Θυμίζεται ότι όταν οι ανήλικες κοπέλες που κατήγγειλαν το περιστατικό πέρσυ το καλοκαίρι, ήταν ηλικίας 16 ετών η μία και 15 ετών οι άλλες δύο.

Πότε ξεκίνησε η αρρωστημένη δράση του

Η απόφαση για τον κατηγορούμενο ήρθε ύστερα από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει προς την ΕΛΑΣ. Η αρρωστημένη δράση του 38χρονου φέρεται να εκτυλίχθηκε, δε, από τον Μάρτιο του 2022 έως τον περσινό Ιούνιο μετά τις καταγγελίες για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταγγελθεί, ο 38χρονος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του προπονητή φέρεται πως προσέγγισε τρεις ανήλικες κοπέλες που ήταν αθλήτριές του και προέβη κατά συρροή σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του.

Τις έβαζε να βλέπουν βίντεο πορνό

Επιπλέον, όπως είχε αναφερθεί χαρακτηριστικά και στην ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δράση του, ο 38χρονος προπονητής έβαζε τις ανήλικες να παρακολουθούν βίντεο με πορνό.