Τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι ένα από εκείνα τα πράγματα όπου φαίνεται ότι οι άνθρωποι έχουν μια ακόρεστη απαίτηση να γνωρίζουν όλες τις πιθανές συμβουλές και κόλπα.

Φυσικά, οι καλύτεροι (άνθρωποι) για να ρωτήσετε είναι εκείνοι που περνούν τον περισσότερο χρόνο ταξιδεύοντας σε αεροπλάνα, οπότε οι συχνοί επιβάτες και οι αεροσυνοδοί είναι οι καταλληλότεροι.

Μπορούν να σας πουν τα πάντα.

Από το γιατί κάθονται στα χέρια για την απογείωση, μέχρι τα «επιτρέπεται» και τα «δεν επιτρέπεται» της καλής συμπεριφοράς.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο το τι κάνετε αλλά και το τι φοράτε που μπορεί να βοηθήσει.

Στο αεροπλάνο προτιμήστε το κόκκινο

Και αυτό διότι αν φοράτε κόκκινο χρώμα όταν ταξιδεύετε ενδεχομένως να έχετε το μέγιστο δυνατό όφελος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Airplane Tips υπάρχει ένας ορισμένος βαθμός ψυχολογίας πίσω από τη χρήση του κόκκινου χρώματος που θα μπορούσε να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας.

Προφανώς, οι άνθρωποι που φορούν κόκκινο θεωρούνται πιο ελκυστικοί.

Το κόκκινο  είναι ένα τολμηρό χρώμα που θα τραβήξει την προσοχή του προσωπικού του αεροδρομίου σε περίπτωση που χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθειά τους για κάτι.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι «έχετε περισσότερες πιθανότητες να τύχετε προνομιακής μεταχείρισης», ακόμη και αν πρόκειται απλώς να ζητήσετε από την αεροσυνοδό κάτι απλό.

Το να κάνετε το προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών να σας φέρεται λίγο καλύτερα με τη δύναμη του ψυχολογικού επηρεασμού των ρούχων μοιάζει με μια νέα ταξιδιωτική συμβουλή, αλλά κάθε μικρό βοηθάει.