Αν θέλετε στις καλοκαιρινές διακοπές σας τα πράγματα να είναι όσο πιο απλά και ανέμελα γίνεται, αυτό εδώ το άρθρο θα σας φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμο κάθε φορά που θα θέλετε να κάνετε ένα χτένισμα εύκολο αλλά εντυπωσιακό.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 5 top, καλοκαιρινά hairstyles που μπορείτε να κάνετε πανεύκολα και που θα σας καλύψουν τέλεια από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Beach waves

Πρώτα και καλύτερα στη λίστα μας, τα beach waves, αυτοί οι χαλαροί κυματισμοί που είναι σαν να βγήκατε μόλις από τη θάλασσα.

Ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα sea salt spray, “δουλέψτε” τα ελαφρά με τα δάχτυλά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Χαμηλό sleek σινιόν

Εάν τα beach waves δεν είναι του γούστου σας και θέλετε ένα χτένισμα που δε θα πέφτουν τα μαλλιά σας στο πρόσωπό σας, τότε τσεκάρετε το παρακάτω hairstyle.

Πιάστε τα σε ένα χαμηλό σινιόν και στρώστε τυχόν φύτρες που πετάνε με λίγη λακ και μια παλιά, καθαρή οδοντόβουρτσα. Τόσο απλό!

Χαλαρή πλεξούδα

Εάν έχετε πολύ μακριά μαλλιά και δεν τα θέλετε ελεύθερα γιατί σας ενοχλούν ή γιατί έχει πολλή ζέστη και ιδρώνετε, δοκιμάστε να κάνετε μια πολύ χαλαρή πλεξούδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izzy Dilger (@izzydilg)

Αφού την φτιάξετε, τραβήξτε τα πλαϊνά της πλεξούδας προς τα έξω πολύ προσεκτικά, για να δημιουργήσετε ένα πιο επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Φορέστε ένα μαντήλι

Τα μαντήλια είναι must-have αξεσουάρ μαλλιών για φέτος και δεν έχετε παρά να τα εντάξετε στα hairstyles του καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izzy Dilger (@izzydilg)

Αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα κάτω και δέστε τριγύρω τους ένα μαντήλι στο print της επιλογής σας. Θα μεταφερθείτε αμέσως στη Σικελία!

…ή ένα κλάμερ

Τα κλάμερ είναι ακόμη ένα hair accessory που φέτος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των γυναικών. Θα τα βρείτε σε μια πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει με το στιλ σας.

Επιλέξτε ένα σε παστέλ τόνο για ένα πιο ρομαντικό look και πιάστε τα μαλλιά σας πάνω με αυτό.

Πηγή: GRACE