Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καλεσμένη σε γάμο: 4 εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Καλεσμένη σε γάμο: 4 εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Δημιουργήστε το δικό σας look εύκολα και γρήγορα

Αν και η εύρεση του τέλειου φορέματος είναι ζωτικής σημασίας για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός υπέροχου χτενίσματος για να ολοκληρώσετε το συνολικό σας loοk και να τραβήξετε τα βλέμματα. Είτε έχετε κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά, υπάρχουν πολλά εύκολα χτενίσματα που θα βρείτε να ταιριάζουν στον τύπο και το μήκος των μαλλιών σας.

Και φυσικά μπορείτε να τα κάνετε εύκολα, γρήγορα και μόνοι σας στο σπίτι σας, αρκεί να έχετε τις κατάλληλες συσκευές περιποίησης μαλλιών.

Για να κάνουμε την ημέρα σας και το ντύσιμό σας στο γάμο μια επική επιτυχία, σας προτείνουμε τα 4 καλύτερα χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήστε σε ελάχιστα λεπτά.

Μπούκλες που κρατάνε

Δημιουργήστε τις τέλειες μπούκλες που θα κρατήσουμε όλο το βράδυ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να  δημιουργήσετε υπέροχα κυματιστά μαλλιά με μια πρέσα μαλλιών. Ιδανικά χρησιμοποιήστε την Πρέσα Μαλλιών Bellissima My Pro Steam B28 100 Επαγγελματική με Ατμό & Κεραμικές Πλάκες 64W.

 Πώς θα το πετύχετε;

Για τις μπροστινές κυρίως τούφες, κρατήστε τη φορά της μπούκλας προς τα έξω. Έτσι, θα πλαισιώνουν καλύτερα το πρόσωπο και το αποτέλεσμα θα είναι πιο κολακευτικό.

Ψηλή αλογοουρά

Σικ και λειτουργική. Ο,τι πιο όμορφο ειδικά τώρα του καλοκαιρινούς μήνες. Η ψηλή αλογοουρά είναι το ιδανικό χτένισμα για να δείχνετε περιποιημένη και κομψή.

Πειραματιστείτε και δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο… Όλα τα μαλλιά πάνω που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας; Μερικά τουφάκια ή οι αφέλειες κάτω; Μπορείτε επιπλέον να δοκιμάσετε να την αφήσετε ίσια για να ένα πιο τολμηρό look ή να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας. Γυρίστε τα μισά που θα μείνουν κάτω προς τα έξω  με πιστολάκι ή την επαγγελματική Πρέσα Μαλλιών L’Oreal Professionnel Steampod 3.0 με Ατμό

Κυματιστά με κλιπς

Τα ξέρατε ότι τα κλιπς έχουν επανέρθει δυναμικά στο hair styling.

Αν θέλετε ένα εντυπωσιακό look, δοκιμάστε να κάνετε τα μαλλιά σας κυματιστά χρησιμοποιώντας την πρέσα ή ένα ψαλίδι για μπούκλες και αφού τα χτενίσετε για να ανοίξουν, δημιουργώντας πιο φυσικούς σχηματισμούς, πιάστε τα από την μία πλευρά με κλιπς ή τσιμπιδάκι με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες.

Δοκιμάστε το ψαλίδι Μαλλιών Remington Pro Big Curl CI5538 για Μπούκλες ή το ψαλίδι μαλλιών της Rowenta για να δημιουργήσετε μπούκλες με κίνηση σαν φυσικές.

Low-bun

Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα, που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο ανεξάρτητα από το σχήμα του. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο και αφήστε τις δύο μπροστινές τούφες να πέφτουν επιμελώς ατημέλητες στο πρόσωπό σας.

Για να δώσετε πιο επίσημο ύφος στο χτένισμά σας κάντε χαλαρές μπούκλες τις μπροστά τούφες των μαλλιών σας. Για να τις πετύχετε χρησιμοποιήστε το ψαλίδι Μαλλιών Babyliss Curl & Wave Trio 58W.

Όποια συσκευή περιποίησης μαλλιών και αν ψάχνετε, από πρέσες μαλλιών έως ψαλίδια και πιστολάκια θα τα βρείτε όλα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr  ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Τώρα μάλιστα επωφελείστε από δωρεάν μεταφορικά στα προϊόντα Υγεία & Ομορφιά.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024