Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κατρίνης για ΠΑΣΟΚ: Είμαι ο μόνος που μιλάω για μια μεγάλη παράταξη, ικανή να κυβερνήσει

Κατρίνης για ΠΑΣΟΚ: Είμαι ο μόνος που μιλάω για μια μεγάλη παράταξη, ικανή να κυβερνήσει

«Μεγάλη παράταξη δεν είναι ούτε το 12% ούτε το 14% ούτε το άθροισμά τους», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης

Είμαι ο μόνος που μιλάω για μια μεγάλη παράταξη, ικανή να κυβερνήσει, υπογράμμισε ο βουλευτής Ηλείας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασε αιχμηρά πως «μεγάλη παράταξη δεν είναι ούτε το 12% ούτε το 14% ούτε το άθροισμά τους».

«Με κόμματα και ποσοστά του 12% και του 14% δεν συμβιβάζομαι»

Ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να μηδενίζεται το μεγάλο αντιπολιτευτικό έργο του ΠΑΣΟΚ εντός και εκτός Βουλής τα τελευταία χρόνια», προσθέτοντας, όμως, πως «δεν μπορεί κανείς να κλείνει τα μάτια στο γεγονός ότι η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας δεν συνοδεύτηκε από σοβαρή άνοδο του ΠΑΣΟΚ, που είναι εγκλωβισμένο στα χαμηλά ποσοστά ενός μικρομεσαίου κόμματος».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «εγώ με κόμματα και ποσοστά του 12% και του 14% δεν συμβιβάζομαι ούτε μπορώ να παριστάνω ότι δεν βλέπω το πρόβλημα», καθώς, «από αυτό το σκηνικό, οι μόνοι που ευνοούνται είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία».

Καταληκτικά ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε πως «ο κ. Μητσοτάκης, σε ότι αφορά στη Δημόσια Υγεία, υποστηρίζει τη μετάβαση σε ένα υβριδικό σύστημα , στο οποίο οι ανασφάλιστοι δεν θα έχουν πρόσβαση. Εμείς λέμε ότι οι υπηρεσίες ενός εθνικού συστήματος υγείας θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση και την κοινωνική τους τάξη».

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024