Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κυρανάκης για ΠΑΣΟΚ: Προτιμούμε να μείνει ο Ανδρουλάκης – Χ. Τρικούπη: Να αφήσει τις προβοκατόρικες δηλώσεις

Κυρανάκης για ΠΑΣΟΚ: Προτιμούμε να μείνει ο Ανδρουλάκης – Χ. Τρικούπη: Να αφήσει τις προβοκατόρικες δηλώσεις

«Ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η ΝΔ έχει ήδη δείξει το ήθος και την… 'προτίμησή' της, με την παρακρατική παρακολούθησή του», τονίζει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ

Την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε σχετικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία προτιμά να μείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Προτίμηση για το ΠΑΣΟΚ έχετε στη ΝΔ;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ, με τον κ. Κυρανάκη να απαντά: «Προτιμούμε να μείνει ο κ. Ανδρουλάκης».

ΠΑΣΟΚ: Αφήστε κατά μέρος τις προβοκατόρικες δηλώσεις

«Ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καλό θα είναι να ασχολείται με τα ζητήματα του υπουργείου του, και ας αφήσει κατά μέρος τις προβοκατόρικες δηλώσεις», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ. αντιδρώντας έντονα.

Και κάλεσε τον τον ίδιο όσο και το κόμμα του, «να μείνουν έξω από διαδικασίες που δεν τους αφορούν, όπως οφείλει να κάνει κάθε κόμμα που σέβεται στοιχειωδώς την πολιτική δεοντολογία, είτε αυτό αφορά τον κ. Ανδρουλάκη, είτε άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

«Ειδικά για τον κ. Ανδρουλάκη, εξάλλου, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη δείξει το ήθος και την… ‘προτίμησή’ της, με την παρακρατική παρακολούθησή του στις περασμένες εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Για να καταλήξει πως «η εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι υπόθεση των φίλων και των μελών του και όχι των προβοκατόρων της κυβέρνησης».

Sports in

Sold out το φιλικό της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για την φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη (16/07, 18:30).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024