Παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι ο Τζέριαν Γκραντ για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Αμερικανό να μιλά για την παραμονή του στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο έμπειρος γκαρντ στάθηκε επιπλέον στους στόχους που έχει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

Για την παραμονή του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτή η ανανέωση σημαίνει πάρα πολλά για μένα.

Έχω περιπλανηθεί αρκετά σε όλη μου την καριέρα και ειλικρινά αισθάνομαι πως βρήκα το σπίτι μου εδώ με αυτούς τους φιλάθλους, αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους συμπαίκτες δίπλα μου.

Ευχαριστώ πολύ το κλαμπ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα για την ξεπληρώσω».

Για την περσινή σεζόν: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη δική μου παρουσία βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Αποδείξαμε πως ήμασταν οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς κατακτήσαμε απολύτως δίκαια και τους δύο τίτλους.

Παλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα όλη τη χρονιά και αξίζαμε απόλυτα αυτές τις επιτυχίες. Από την αρχή είχα εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Θέλω το back to back. Είμαι πεινασμένος για περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα στην Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι πρωταθλητής ξανά»

Το μήνυμά τους στους φιλάθλους για την επόμενη σεζόν: «Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, εύχομαι να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες χαρές, περισσότερες νίκες και περισσότερα τρόπαια».