Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Μάχη για Ελ Κααμπί και Ποντένσε - Μεγάλες προτάσεις σε Φορτούνη και Μασούρα

Ολυμπιακός: Μάχη για Ελ Κααμπί και Ποντένσε – Μεγάλες προτάσεις σε Φορτούνη και Μασούρα

Σε όλα τα «ανοιχτά» μέτωπα ο Ολυμπιακός. Τι γίνεται με τον Ελ Κααμπί και τον Ποντένσε, τι συμβαίνει με Φορτούνη και Μασούρα

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχες σε όλα τα μέτωπα. Και όπως φαίνεται τα επόμενα 24ωρα κρύβουν μεγάλες απαντήσεις για τους ερυθρόλευκους και την επιθυμία τους να κρατήσουν στο μεγάλο λιμάνι όλους εκείνους τους παίκτες «κορμού» που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση του Europa Conference League.

Τι λέει το ρεπορτάζ; Πως οι Πειραιώτες είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Γουλβς για την αγορά του Ντανιέλ Ποντένσε. Ότι έχουν καταθέσει μια μεγάλη πρόταση παραμονής στον αρχισκόρερ τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Φορτούνη, Μασούρα

Και ότι έχουν κάνει το ίδιο και με τους Κώστα Φορτούνη και τους Γιώργο Μασούρα που είναι ελεύθεροι από την 1η Ιούλη. Τέσσερα καυτά μέτωπα. Και σύντομα εξελίξεις με θέα στην επανεκκίνηση. Είναι από σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη οι Ερυθρόλευκοι υπο τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, η οποία θα μεταφερθεί σε αθλητικό κέντρο της Ολλανδίας από την Δευτέρα. Θέλουν λοιπόν να κάνουν πράξη αυτό που ζήτησε ο Βάσκος τεχνικός ως προαπαιτούμενο. Να συγκεντρώσουν γρήγορα το 75%-80% του νέου ρόστερ.

Να δουλέψει η ομάδα από νωρίς μαζί σε ένα καλοκαίρι δίχως προκριματικούς. Σε ένα διάστημα που μπορεί το τεχνικό τιμ να παρέμβει σε βάθος… Διόλου τυχαία λοιπόν ότι τρέχουν όλα τα θέματα μαζί.

Τα τέσσερα που αναφέραμε και μέχρι πριν λίγο και αυτό του Νταβίντ Κάρμο που τελικά υποστήριξε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, προτιμώντας την Πόρτο.

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024