Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Κάρμο τέλος - Τα βρήκαν στα 12 εκατ ευρώ οι δύο ομάδες, αλλά ήθελε Πόρτο

Ολυμπιακός: Κάρμο τέλος – Τα βρήκαν στα 12 εκατ ευρώ οι δύο ομάδες, αλλά ήθελε Πόρτο

Ο Ολυμπιακός έκλεισε μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία του ελληνικού ποδόσφαιρο. Ο Νταβίντ Κάρμο όμως αποφάσισε διαφορετικά.

Νταβίντ Κάρμο τέλος για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε να τον φανταστεί ούτε σεναριογράφος. Διότι οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έφτασαν σε μια ιστορική συμφωνία με την Πόρτο: Τα βρήκαν μαζί της στα 12 εκατ ευρώ για να αποκτήσουν τον αριστεροπόδαρο στόπερ.

Ο Κάρμο όμως δίχως προειδοποίηση αποφάσισε να κάνει στροφή 180ο μοιρών. Επέλεξε να παραμείνει στην Πόρτο. Να δοκιμάσει υπό την νέα τεχνική ηγεσία να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές των Δράκων.

Κάρμο: Δεν ενημέρωσε τον Ολυμπιακό

Δεν είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ. Έφυγε από την Ελλάδα λέγοντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θέλει γρήγορα να επιστρέψει εδώ. Και βέβαια όλο αυτό το διάστημα που ήταν πλέον στην πατρίδα του, στις κουβέντες που γίνονταν μέσω του ατζέντη του η αίσθηση είναι πως παραμένει συνεπής με την ίδια επιθυμία.

Να γυρίσει εδώ. Κάπως έτσι οι Ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για την απόκτηση του. Κάπως έτσι έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν το εξωπραγματικό ποσό των 12 εκατ ευρώ και τελικώς να συμφωνούν με την Πόρτο για την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το διάστημα που ο Κάρμο όμως είναι στο Οπόρτο, το διάστημα που κάνει προετοιμασία με την ομάδα που ανήκει φαίνεται πως το άλλαξε την διάθεση. Ο Βίτορ Μπρούνο μοιάζει να τον υπολογίζει και αυτό πιθανότατα είναι και το σημείο που άλλαξε μια ιστορία με τον πλέον θεαματικό τρόπο. Με τον παίκτη να ζητά να μείνει στην Πόρτο.

Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν εξελίξεις και με τους Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα.

Sports in

Ο Ποντένσε υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του που δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποβλήθηκε! (pics+vid)

Χαμός στο φιλικό της Γουλβς – Η ρατσιστική επίθεση κατά ποδοσφαιριστή των «λύκων» και ο Ντάνιελ Ποντένσε που αντέδρασε για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024