Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «ESPN», η Κρουζ Αζούλ και η «Ένωση» βρίσκονται στις τελικές επαφές ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού στην ελληνική ομάδα.

Επιθυμία του, άλλωστε, είναι να γυρίσει στην Ευρώπη έπειτα από επτά χρόνια.

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει ότι η ΑΕΚ αναμένεται να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Αντούνα, ένα ποσό το οποίο θα μοιραστούν ο παίκτης (έχει ποσοστό στη μεταγραφή του), η Κρουζ Αζούλ και η Γουαδαλαχάρα, σύλλογοι από τους οποίους άρχισε την καριέρα του και διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Το who is who

O 26χρονος άσος ανήκε την περίοδο 2017-2019 στο City Group, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε συμμετοχή, καθώς δόθηκε δανεικός στην Γκρόνινγκεν και στους Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό και τον Ιανουάριο του 2022 μετακόμισε στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία μέτρησε συνολικά 92 συμμετοχές και 24 γκολ.

Πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για την ΑΕΚ. Εάν επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες ο Αντούνια θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.