Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από την Γκενκ στην Ολλανδία, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι άσχημα και δέχτηκαν δύο γκολ πριν την συμπλήρωση 10 λεπτών παιχνιδιού.

Στην συνέχεια έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως τελικά ηττήθηκαν από τους Βέλγους με 3-1 σε παιχνίδι διάρκειας 120 λεπτών.

Οι Βέλγοι σκόραραν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Στένμπεργκ να γυρίζει τη μπάλα, αυτή να κοντράρει και να πηγαίνει στα δίχτυα του Κοτάρσκι για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στόκερς, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με πλασέ, έπειτα από νέο λάθος της άμυνας  του ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβασε την απόδοσή του και έχασε αρκετές ευκαιρίες, μάλιστα έχασε και πέναλτι με τον Μουργκ στο 46′ και τελικά κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 με τον Ράχμαν Μπαμπα στο 54ο λεπτό, έπειτα  από ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Η Γκενκ έκλεισε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με γκολ του Τζεκίρι στο 83ο λεπτό με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να απαντήσει στο υπόλοιπο παιχνίδι, στο οποίο βέβαια είχε τις δικές του στιγμές.