Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βινίσιους: «Ζητώ συγγνώμη- Θα επιστρέψουμε στην κορυφή!»

Βινίσιους: «Ζητώ συγγνώμη- Θα επιστρέψουμε στην κορυφή!»

Ο Βινίσιους ζήτησε συγγνώμη από τους συμπατριώτες του για τον αποκλεισμό από το Κόπα Αμέρικα

Ο επιθετικός της Βραζιλίας, Βινίσιους Τζούνιορ, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους, επειδή έχασε τον προημιτελικό του Copa America λόγω τιμωρίας, αλλά δήλωσε βέβαιος ότι η «Σελεσάο» θα επιστρέψει στην παλιά της δόξα.

Ο 23χρονος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης αποβλήθηκε επειδή συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και παρακολουθούσε από την κερκίδα την Βραζιλία να χάνει από την Ουρουγουάη με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ.

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στο Copa America, φέρνοντας δύο ισοπαλίες στη φάση των ομίλων ενώ κέρδισε μόνο την Παραγουάη.

Ήταν o δεύτερoς συνεχόμενος αποκλεισμός της σε προημιτελικούς από μια μεγάλη διοργάνωση αφού έχασε από την Κροατία στα πέναλτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

To μήνυμα του Βινίσιους

«Το Copa America τελείωσε και ήρθε η ώρα να σκεφτούμε, να μάθουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την ήττα», έγραψε ο Βινίσιους στο Instagram.

«Το αίσθημα της απογοήτευσης επικρατεί ξανά. Και πάλι στα πέναλτι. Πήρα δύο κίτρινες κάρτες που μπορούσαν να αποφευχθούν. Για άλλη μια φορά, είδα τον αποκλεισμό από έξω. Αλλά αυτή τη φορά, έφταιγα εγώ. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Ξέρω να ακούω την κριτική και, πιστέψτε με, την πιο σκληρή η κριτική έρχεται από το σπίτι. Ευτυχώς, η καριέρα μου με την εθνική ομάδα μόλις ξεκίνησε. Μαζί με τους συμπαίκτες μου, θα έχω την ευκαιρία να επαναφέρω την εθνική μας ομάδα εκεί που ανήκει. Θα επιστρέψουμε στην κορυφή! Σ’ αγαπώ και πάμε μαζί!»

Ο Βινίσιους, ο οποίος απόλαυσε μια ωραία σεζόν 2023-24 στη Ρεάλ Μαδρίτη, έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 34 εμφανίσεις με τη Βραζιλία από τότε που έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2019.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024