Η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του Five Live του BBC, John Hunt, αποκαλύφθηκε ότι ήταν τα θύματα της δολοφονίας με τόξο στο σπίτι τους.

Η μητέρα Carol, 61 ετών, και οι κόρες Louise, 25 ετών, και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες χθες το βράδυ στην μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire κοντά στο Λονδίνο.

O Hunt με τη σύζυγό του

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιείχε και «άλλα όπλα».

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Το σκηνικό της φρίκης αντίκρυσε ο ίδιος ο σχολιαστής, επιστρέφοντας στο σπίτι του, με τη σύζυγο και τις δύο κόρες του να είναι σοβαρά τραυματισμένες. Λίγο αργότερα πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου Kyle Clifford, 26 ετών, ο οποίος είναι ο πρώην φίλος της κόρης του John, Louise, και σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών ΜΜΕ εργαζόταν ως ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας.

Η αστυνομία προειδοποίησε ότι μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος, ενώ σε τηλεοπτικό μήνυμα τον κάλεσε να παραδοθεί.

Το μήνυμα των συναδέλφων του

Ο σχολιαστής αγώνων του ITV Matt Chapman έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον σχολιαστή του BBC John Hunt μετά την αποκάλυψη ότι τα τρία θύματα ήταν η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους.

Σε ανάρτησή του στο X, ο κ. Chapman δήλωσε ότι «δεν χρειάζονται λόγια» για αυτό που συνέβη.

«Αδύνατον να κατανοήσει κανείς τον πόνο. Απλά να ξέρεις ότι είμαστε όλοι εδώ για σένα Τζον. Σε αγαπάμε φίλε – οι αγώνες σε αγαπούν», έγραψε.