Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερη, ωραία και στη Μύκονο η Νάταλι Πόρτμαν

Ελεύθερη, ωραία και στη Μύκονο η Νάταλι Πόρτμαν

Η εντυπωσιακή χολιγουντιανή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας και συγκεκριμένα απαθανατίστηκε στη Μύκονο.

Ο ένας μετά τον άλλο καταφθάνουν στον νησί των Ανέμων οι χολιγουντιανοί αστέρες. Ανάμεσά τους και η Νάταλι Πόρτμαν που απαθανατίστηκε σε μια βόλτα με μικρό φουσκωτό σκάφος στη Μύκονο.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV μέσα σε φουσκωτό που την μετέφερε σε άλλο μεγαλύτερο σκάφος προκειμένου να κάνει μίνι κρουαζιέρα στα μαγευτικά Κουφονήσια.

H 43χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια, η οποία έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου υποδυόμενη μια μπαλαρίνα στην ταινία Μαύρος Κύκνος, συνοδευόταν από την κόρη της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Από τον έρωτα, στο διαζύγιο για την απιστία η Νάταλι Πόρτμαν

Η Νάταλι Πόρτμαν εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορεί ελεύθερη κι ωραία αφού πήρε διαζύγιο από τον σύντροφό της, τον Γάλλο σκηνοθέτη και χορογράφο Benjamin Millepied με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον 12χρονο σήμερα Aleph και την επτάχρονη Amalia.

Γνωρίστηκαν το 2009, στα γυρίσματα της ταινίας «Μαύρος Κύκνος». Όπως είχαν αναφέρει και οι δύο, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η κρίση στο γάμο τους ήρθε το 2023, όταν η Νάταλι Πόρτμαν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του Benjamin Millepied με την ακτιβίστρια και συγγραφέα Camille Étienne.

«Αρχικά ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της συστρατεύτηκαν και τη βοήθησαν να περάσει τα δύσκολα» είχε δηλώσει ένας φίλος του ζευγαριού στο PEOPLE.

Μια επώδυνη χρονιά για τη Νάταλι Πόρτμαν

«Η Νάταλι βγαίνει από μια πραγματικά δύσκολη και επώδυνη χρονιά, αλλά από την άλλη πλευρά είναι πιο δυνατή βρίσκοντας χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της ήταν να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση στα παιδιά της» υπογράμμιζε η πηγή.

«Και οι δύο τα αγαπούν πραγματικά και είναι το ίδιο επικεντρωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι γονείς που μπορούν να είναι. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό», καταλήγει.

Sports in

LIVE: Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο

Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024