Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ματ Ντέιμον ετοιμάζει παρέμβαση για τον Μπεν Άφλεκ μετά τις φήμες για την Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Ματ Ντέιμον ετοιμάζει παρέμβαση για τον Μπεν Άφλεκ μετά τις φήμες για την Τζένιφερ Λόπεζ

Φαίνεται πως οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Λόπεζ έχουν κινητοποιήσει τον καλύτερό του φίλο Ματ Ντέιμον.

Ο Ματ Ντέιμον φέρεται να ανησυχεί για την ευημερία του φίλου του Μπεν Άφλεκ καθώς αυξάνονται οι εντάσεις στον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Οι μυημένοι αναφέρουν πως ο Ματ Ντέιμον συγκεντρώνει τους πιο στενούς φίλους και την οικογένεια του Μπεν Άφλεκ για μια παρέμβαση, φοβούμενος ότι ο φίλος του μπορεί να ξανακυλήσει στο ποτό.

Οι αγώνες του λαμπερού ηθοποιού έχουν ενταθεί καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να απομακρύνεται από το πλευρό του σύμφωνα με το RadarOnline.

«Ο Ματ θέλει τα άτομα που είναι πιο κοντά στον ηθοποιό να του υπενθυμίζουν ότι τον αγαπούν και να τον υποστηρίζουν -και πως είναι καλύτερα χωρίς την Τζένιφερ Λόπεζ» σημείωσε χαρακτηριστικά μια πηγή.

«Όλοι μαζεύονται γύρω του, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Γκάρνερ και των παιδιών τους Violet, Fin και Samuel. Προσπαθούν να τον κρατούν απασχολημένος, προτείνοντάς του να κάνει διασκεδαστικά πράγματα.

«Ο Ματ Ντέιμον ήταν ο influencer στα παρασκήνια. Οτιδήποτε θα πάρει το μυαλό του Μπεν Άφλεκ από την Τζένιφερ Λόπεζ είναι καλό.

Πιστεύει ότι ο γάμος του Μπεν Άφλεκ τον ώθησε στα όρια της υποτροπής από την αρχή. Παρακολουθούσε τον φίλο του να βάζει στην άκρη τα δικά του project και τις φιλοδοξίες για να ικανοποιήσει το τεράστιο εγώ της Τζένιφερ Λόπεζ».

Ο Μπεν Άφλεκ επικεντρώνεται στα παιδιά του

Παρά τις προσωπικές προκλήσεις, ο Μπεν Άφλεκ φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με τα τρία του παιδιά.

Ήταν πρόσφατα που γευμάτισε με την κόρη του Violet και πήρε τον γιο του Samuel για μια βόλτα με τη μηχανή στη γειτονιά τους στο Brentwood.

Στο μεταξύ, η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ εθεάθη να τον επισκέπτεται στο κοντινό σπίτι που νοικιάζει στην περιοχή.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, που αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τον αρχικό τους χωρισμό, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022 και ακολούθησε μια δεύτερη τελετή στην Τζόρτζια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά στα γυρίσματα του «Gigli» και αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 πριν χωρίσει τον Ιανουάριο του 2004.

Η επανασύνδεση του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ το 2021 εξέπληξε πολλούς από τους θαυμαστές τους.

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024