Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν πρόκειται να το ανεχτεί αυτό για την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν πρόκειται να το ανεχτεί αυτό για την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στέλνει το μήνυμά του με αποδέκτες τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για την Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι υπερπροστατευτικός με την Κέιτ Μίντλετον και δεν πρόκειται να ανεχτεί οτιδήποτε άλλο για τη σύζυγό του από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Paul Burrell, που εργάστηκε 21 χρόνια για τη βασιλική οικογένεια, υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα εκραγεί σε περίπτωση που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πουν οτιδήποτε άλλο εναντίον της Κέιτ Μίντλετον.

Η σχέση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια είναι εδώ και χρόνια τεταμένη και αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια σειρά από εκρηκτικούς ισχυρισμούς για τη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο Closer, ο Paul Burrell επισήμανε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα εκραγεί αν ειπωθεί οτιδήποτε άλλο για την Κέιτ Μίντλετον που συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα δεχτεί άλλα άδικα και μη ευγενικά σχόλια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δεν τον νοιάζει πια. Δεν ακούει τον θόρυβο στο παρασκήνιο -και αυτό έχουν γίνει ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για ένα τριήμερο ταξίδι, αλλά αρνήθηκε να συναντηθεί με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Ένας εκπρόσωπος του δούκα του Σάσεξ δήλωσε ότι ήθελε να δει τον βασιλιά Κάρολο αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του πλήρους προγράμματος του μονάρχη. Δεν έκανε, ωστόσο, καμία αναφορά στον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Βαθιά πληγωμένη η Κέιτ Μίντλετον

Και αυτά έρχονται αφού ο πρίγκιπας Χάρι έπληξε τη βασιλική οικογένεια στα απομνημονεύματά του «Spare», όπου και υποστήριξε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σε έναν καβγά για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα άγνωστες λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια στο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix «Harry & Meghan».

«Νομίζω ότι για πολλούς ανθρώπους στην οικογένεια, ιδίως τους άντρες, θα μπορούσε να υπάρχει ένας πειρασμός ή μια παρόρμηση να παντρετούν κάποιον που θα ταίριαζε στο καλούπι σε αντίθεση με κάποιον με τον οποίο προορίζεσαι να είστε μαζί. Η διαφορά ανάμεσα στο να πάρεις μια απόφαση με το μυαλό ή την καρδιά σου» σημείωνε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι.

Οι θεατές ανέφεραν πως τα σχόλιά του μπορεί να έγιναν αντιληπτά ως αναφορά στη σύζυγο του αδερφού του Κέιτ Μίντλετον και εξόργισαν σύμφωνα με πληροφορίες τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αναφέρθηκε επίσης στην «αδιάφορη» πρώτη συνάντηση της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, κάνοντας αρνητικά σχόλια και για τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν τα τελευταία χρόνια στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020.

«Είναι τραγικό που τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν γνωρίζουν τα ξαδέρφια τους και η Κέιτ Μίντλετον θα έχει λυπηθεί βαθιά για το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα» σημειώνει ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier.

«Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν τώρα ένα τεράστιο βάρος αναφορικά με το μέλλον της μοναρχίας και χρειάζονταν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για να τους υποστηρίξουν. Έτσι η αίσθηση της προδοσίας θα είναι βαθιά».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024