Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
To plan b του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που τρέμουν στο παλάτι

To plan b του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που τρέμουν στο παλάτι

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει κάθε λόγο να ανησυχεί ιδιαίτερα για τις επόμενες κινήσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Φαίνεται πως το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανησυχεί πραγματικά για το εναλλακτικό σχέδιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην προσπάθειά τους να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έχει σχεδιάσει στρατηγικά την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του που αναμένεται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη λίστα των bestseller και την οικογένειά του.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν τα απομνημονεύματά του «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει περισσότερες εκρηκτικές αποκαλύψεις.

Το «Spare» έκανε ρεκόρ πωλήσεων, αποδεικνύοντας την ακόρεστη περιέργεια του κοινού. Ωστόσο, το συμβόλαιο του πρίγκιπα Χάρι με την Penguin Random House περιλαμβάνει τουλάχιστον άλλα δύο βιβλία.

Εικάζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα γράψει το ένα, ενώ η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να αναλάβει το άλλο βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι άφησε να εννοηθεί πως είχε αρκετό υλικό για δύο βιβλία. Φέρεται μάλιστα να έχει προειδοποιήσει τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ πως η έρευνα και τα μυστικά του είναι πιο επιζήμια από ό,τι θα περίμεναν.

Πότε θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο του ο πρίγκιπας Χάρι;

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας προβλέπει πως ο πρίγκιπας Χάρι θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο του στρατηγικά ώστε να συμπέσει με σημαντικά οικογενειακά γεγονότα.

Τα πρώτα του απομνημονεύματα δημοσιεύτηκαν μετά τον θάνατο της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ για να σεβαστεί τη μνήμη της.

Πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να αφήσει το δεύτερο βιβλίο του για μετά τον θάνατο του πατέρα του βασιλιά Καρόλου για να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ετοιμάζεται να ανέβει στον θρόνο.

«Πιστεύω ότι θα έγραφε ξανά για την οικογένειά του» σημειώνει ο Kinsey Schofield. «Περίμενε να εκδώσει ένα βιβλίο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Αρχικά έλεγαν ότι θα υπήρχε και άλλη έκδοση μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Υποψιάζομαι ότι ίσως βγάλει ένα βιβλίο μετά τον θάνατο του πατέρα του, ειδικά αν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συνεχίσει να τον κρατά σε απόσταση» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Αποκαλύψεις και από τη Μέγκαν Μαρκλ

Το παλάτι, ωστόσο, δεν έχει να ανησυχεί μόνο για τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και για τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Έχοντας μετακομίσει εδώ και χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, είδε την καριέρα της στα podcast να τελειώνει. Η Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο, αναζητούσε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα για να απασχοληθεί.

Προσπαθεί με τη νέα εταιρεία της American Riviera Orchard και κάλεσε τους θαυμαστές της να μπουν σε λίστα αναμονής για νόστιμες μαρμελάδες, κεριά, υγιεινές λιχουδιές για σκύλους και λάδια σώματος.

Με τους μήνες να έχουν περάσει, πολύ λίγα προϊόντα εμφανίζονται στον ιστότοπο και ενδεχομένως αυτό να σηματοδοτεί την αποτυχία του εγχειρήματός της.

Σε περίπτωση όμως που αποδειχτεί η πραγματική αποτυχία, η Μέγκαν Μαρκλ θα επιστρέψει στο plan b. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Tom Quinn είπε στη Mirror πως ένα βιβλίο μπορεί να είναι η καλύτερη πορεία δράσης για τη Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα.

«Παρά τις προσπάθειές της να επιτύχει η νέα της διαδικτυακή επιχείρηση, η Μέγκαν Μαρκλ γνωρίζει ότι τα προσωπικά της απομνημονεύματα θα πουλούσαν εκατομμύρια αντίτυπα και θα απέφεραν τα χρήματα που θα επιθυμούσε» επισήμανε μιλώντας στη Mirrr.

«Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι ένα τέτοιο βιβλίο θα ενίσχυε την επισκεψιμότητα στη νέα της διαδικτυακή επιχείρηση. Όλα αυτά γεμίζουν τον βασιλιά Κάρολο με τρόμο επειδή ο πρίγκιπας Χάρι είναι βέβαιο ότι θα συνεισφέρει σημαντικό στο βιβλίο. Και γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύ περισσότερο υλικό».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024