Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «Φιλαράκια» δεν θέλουν να γιορτάσουν τα 30 χρόνια της σειράς λόγω Μάθιου Πέρι

Τα «Φιλαράκια» δεν θέλουν να γιορτάσουν τα 30 χρόνια της σειράς λόγω Μάθιου Πέρι

Οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια» δεν θέλουν να γιορτάσουν την 30ή επέτειο της δημοφιλούς σειράς.

Για εκείνους που ήταν πιο δύσκολος ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι αναμφίβολα οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια».

Εξακολουθούν όλοι τους να αγωνίζονται να δεχτούν πώς πέθανε ο λαμπερός ηθοποιός, καθώς η αστυνομική έρευνα για τον θάνατό του παραμένει μυστήριο.

Οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του είναι αποφασισμένοι να κάνουν την κληρονομιά του να συνεχιστεί καθώς πλησιάζει η 30ή επέτειος της δημοφιλούς σειράς τα «Φιλαράκια».

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα από το Radar Online, οι συμπρωταγωνιστές του έχουν τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσο θα πρέπει να γιορτάσουν την επέτειο της σειράς στον απόηχο του θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Τα περισσότερα από τα μέλη του καστ πιστεύουν ότι η γιορτή εν μέσω των πρόσφατων αποκαλύψεων για τις τελευταίες ημέρες του Μάθιου Πέρι δεν είναι καλή ιδέα. Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην γιορτάσουν καθόλου την επέτειο.

Αναμένουν την έρευνα για τον Μάθιου Πέρι

Ήταν στις 28 Οκτωβρίου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Μάθιου Πέρι, με την τοξικολογική εξέταση να αποκαλύπτει πως ο ηθοποιός είχε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό του.

Οι πρόσφατες έρευνες για τον θάνατό του επικεντρώνονται στο να ανακαλύψουν από ποιον προμηθεύτηκε ο διάσημος ηθοποιός τις ουσίες και ανακρίνουν ανθρώπους «κλειδιά» στο Χόλιγουντ που είναι γνωστοί χρήστες ναρκωτικών.

Η έρευνα που κάνει όλους να μιλάνε για τον Μάθιου Πέρι ξανά και ο εορτασμός της επετείου της σειράς τα «Φιλαράκια» θα είναι πολύ πιο επώδυνη για τους αγαπημένους του, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες.

Ο Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, ήταν ενθουσιασμένος που θα γιόρταζε την 30ή επέτειο της σειράς πριν από τον πρόωρο θάνατό του.

Ανάλογα με το πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες για τον θάνατό του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί ένοχος που μπορεί να καταδικαστεί για φόνο.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που αγαπούν τον αείμνηστο ηθοποιό περιμένουν ακόμα να δουν πού θα οδηγήσει η έρευνα και αν θα μάθουν την αλήθεια για το τι συνέβη στον ηθοποιό.

Ο εορτασμός για τα 30 χρόνια της σειράς δεν ακυρώνεται σίγουρα, καθώς το καστ βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για να δει αν υπάρχει τρόπος να τιμηθεί η κληρονομιά του Μάθιου Πέρι.

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024