Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «γαλλικά» της Αντέλ στον ημιτελικό του Euro

Τα «γαλλικά» της Αντέλ στον ημιτελικό του Euro

Η Αντέλ έζησε με πάθος τον ημιτελικό του Euro ανάμεσα στην Αγγλία και την Ολλανδία. Η στιγμή που απαθανάτισαν οι κάμερες και εξόργισαν τους θαυμαστές της.

Ένα ξέσπασμα της Αντέλ ενώ βρισκόταν στις εξέδρες για τον ημιτελικό του Euro ανάμεσα στην Αγγλία και την Ολλανδία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η διάσημη τραγουδίστρια παρακολουθούσε τον αγώνα στο Ντόρτμουντ, βλέποντας την ομάδα της να εξασφαλίζει τη νίκη με 2-1 και να κερδίζει τη θέση της στον τελικό της Κυριακής.

Σε μια κρίσιμη στιγμή του αγώνα, η 36χρονη Αντέλ απαθανατίστηκε να φωνάζει προς τους οπαδούς «σκάστε» καθώς προσπαθούσε να έχει την προσοχή της στο πέναλτι με το οποίο ήρθε και η ισοφάριση.

Επικρίσεις από τους θαυμαστές της

Αμέσως μετά το γκολ η διάσημη τραγουδίστρια άρχισε να χειροκροτά τον Χάρι Κέιν που έβαλε το πέναλτι.

Η συμπεριφορά, ωστόσο, της Αντέλ στο γήπεδο δεν ήταν ιδαίτερα αρεστή στους θαυμαστές της που έσπευσαν να την επικρίνουν στα σχόλια του βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ένας χρήστης επισήμανε πως η Αντέλ του σπάει τα νεύρα, ενώ κάποιος αναρωτήθηκε «ποια νομίζει ότι είναι» για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Στο γήπεδο και ο Εντ Σίραν

Οι διάσημοι αστέρες Αντέλ και Εντ Σίραν έκαναν ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους και βρέθηκαν στις κερκίδες των επισήμων στο γήπεδο της Ντόρτμουντ για τον ημιτελικό του Euro 2024.

Οι δυο τους εθεάθησαν να απολαμβάνουν τον αγώνα μεταξύ της Ολλανδίας και της Αγγλίας μαζί με φίλους.

Σύμφωνα με την «Express Tribune» και οι δύο καλλιτέχνες έχουν μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη τους το ποδόσφαιρο.

Σε βίντεο που μοιράστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ (Rio Ferdinand), στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram φαίνεται η Αντέλ ντυμένη casual με λευκό μπλουζάκι και μαύρο σακάκι, να πανηγυρίζει το γκολ του Ollie Watkins στο 90ό λεπτό.

Ο τραγουδιστής του «Shape of You» επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη φανέλα της Αγγλίας και ήταν ευδιάθετος, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να συνομιλεί με τους φίλους του.

Οι δύο διάσημοι τραγουδιστές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα διάλειμμα από τις περιοδείες τους. Η Αντέλ έχει προγραμματίσει εμφανίσεις στο Μόναχο της Γερμανίας τον Αύγουστο, πριν επιστρέψει στη σκηνή του Λας Βέγκας το φθινόπωρο.

Ο Εντ Σίραν ανακοίνωσε πρόσφατα την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας του «Mathematics World Tour» το 2025, με σχέδια για περισσότερες συναυλίες στην Ευρώπη.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024