Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μετά το τέλος της απολογίας του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 44χρονος οδηγήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα

Αρνείται τις κατηγορίες ο 44χρονος

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του τοπογράφου, Ν. Αλετράς, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο εντολέας του αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του»

Μεταξύ άλλων ο συνήγορος ανέφερε στη δήλωση του:

«Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν.

«Δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο»

Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεότερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Ακόμη ο κ. Αλετράς ανέφερε πως ο εντολέας του δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και πως η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και σε κείνον απορία».