Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχικό: Στον εισαγγελέα ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ψυχικό: Στον εισαγγελέα ο 44χρονος για τη δολοφονία του τοπογράφου

Την ίδια στιγμή, έρχονται στο φως αποκαλύψεις για το... χλιδάτο κελί στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στο οποίο έμενε ο 44χρονος όσο ήταν έγκλειστος

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 44χρονος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Η απολογία του 44χρονου ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που εκτέλεσε τον τοπογράφο, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μέχρι στιγμής και παρά τα στοιχεία που τον «καίνε» δεν έχει παραδεχθεί ότι ήταν αυτός που διέπραξε τη δολοφονία.

Την ίδια στιγμή, έρχονται στο φως αποκαλύψεις για το… χλιδάτο κελί στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας στο οποίο έμενε ο 44χρονος όσο ήταν έγκλειστος.

Όπως ανέφερε στο MEGA εργαζόμενος  στις φυλακές,  ο «ωραίος Τζορτζ» είχε πραγματοποιήσει ανακαίνιση στο κελί με δικά του έξοδα. «Το είχε κάνει λουξ το κελί. Είχε γίνει ανακαίνιση με δικά του έξοδα. Περίπου 2.000 ευρώ. Βαψίματα, στοκαρίσματα, ανατομικό στρώμα, κλειδαριά ασφαλείας που κλείδωνε από μέσα. Είχε αγοράσει καφετιέρα, αποχυμωτή, αποκωδικοποιητή. Όλα αυτά τα υλικά αγαθά έπρεπε να έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο της φυλακής, ωστόσο, ο συγκεκριμένος δεν πέρασε ποτέ αυτή τη διαδικασία», ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο 44χρονος είχε κάνει το κελί του γκαρσονιέρα, χωρίς καν να πάρει έγκριση. Οι φυλακές για εκείνον έμοιαζαν περισσότερο με ξενοδοχείο καθώς η μεταχείριση που είχε δεν ήταν απλά απροκάλυπτα ευνοϊκή, αλλά και τόσο ελαστική που ο συγκεκριμένος κρατούμενος μπαινόβγαινε όποτε ήθελε. Πολλές νύχτες μάλιστα καταπιανόταν με ληστείες και κλοπές. Ήταν σε μια φυλακή ξενοδοχείο που τη χρησιμοποιούσε για να κοιμάται και να τρώει. Έβγαινε και λήστευε.

Τι θα ισχυριστεί ο 44χρονος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, κρίσιμο στοιχείο για την υπόθεση είναι η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του 44χρονου συλληφθέντα. Ο 44χρονος αναμένεται να ισχυριστεί πως τα κατάλοιπα πυρίτιδας που εντοπίστηκαν δεν αφορούν εγκληματική ενέργεια, αλλά από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο στα δυτικά προάστια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να ζητηθεί να συγκριθεί η πυρίτιδα που εντοπίστηκε στη ζώνη του και στις σφαίρες που δέχτηκε ο 44χρονος τοπογράφος.

Ως προς τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Παναγιώτη Στάθη, οι Αρχές θα προχωρήσουν σε ανάλυση κλήσεων και συσκευών, ενώ εικάζεται πως ο 44χρονος έχει προσπαθήσει να εξαλείψει τα δεδομένα από το κινητό του τηλέφωνο.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024