H πολυαναμενόμενη συνάντηση των δύο θρύλων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 10 Ιουλίου και πλήθος διασήμων βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο και τους απόλαυσαν.

Μοναδικές και καθηλωτικές ερμηνείες

Οι Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο, με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, πρόσφεραν μια συναυλία με βαθιά συγκίνηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Δύο από τις μεγαλύτερες φωνές του λυρικού θεάτρου που τη δεκαετία του 90 έφεραν την όπερα σε επαφή με το ευρύτερο κοινό και ερμήνευσαν άριες και ντουέτα που άφησαν εποχή σε μια ιστορική συναυλία κάτω από τον αττικό ουρανό στο Καλλιμάρμαρο.

Plácido Domingo-Χριστίνα Πουλίτση-José Carreras

Οι δύο «θρύλοι» της Όπερας βρέθηκαν στην Αθήνα για τη μοναδική συναυλία υπό τη διεύθυνση του Ζόρντι Μπερσανερ.

Στις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς εκείνη που συναντήθηκαν επί σκηνής με τη Χριστίνα Παυλίτση.

Ποιοι βρέθηκαν στη μουσική βραδιά

Τη βραδιά όπερας παρακολούθησε πλήθος διάσημων προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους και σε μια σπάνια εμφάνισή της η Αγνή Μπάλτσα με τον σύζυγό της, Γκίντερ Μίσενχαρντ και την αδελφή της, ο Θοδωρής Κυριακού, η Μαρί Κωνσταντάτου με τον Γιώργο Κεντ, η Νόνη Δούνια, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Γιώργος Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Περρής, η Μαρίζα Ρίζου, ο Δημήτρης Στρέπκος και άλλοι.