Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος «πόλεμος» μετά τη μήνυση Γεωργιάδη στον Πολάκη - «Δεν θα σταματήσω», του απαντά

Νέος «πόλεμος» μετά τη μήνυση Γεωργιάδη στον Πολάκη – «Δεν θα σταματήσω», του απαντά

Για μία ακόμη φορά, ξέσπασε πολιτική κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν τέλος οι συγκρούσεις μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, με τον υπουργό Υγείας της ΝΔ να ανακοινώνει ότι κατέθεσε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης.

Μάλιστα, κάλεσε τον πρώην υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ να μην «κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Άλλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία και όχι εγώ, που πρέπει να έχω το κοινοβουλευτικό ρεκόρ σε αιτήσεις άρσης της ασυλίας μου».

«Όπως έμαθα χθες μέσω της σχετικής του ανάρτησης, ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση εναντίον μου ενώ όπως ισχυρίζεται θα ακολουθήσει και αγωγή. Όπως, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του: ‘ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία’. Για να συνεχίσει απειλώντας τους πάντες γράφοντας: ‘νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση’», αναφέρει ο κ. Πολάκης και προσθέτει: «Δυο πράγματα θα ήθελα να πω στον κ. Γεωργιάδη».

Πολάκης: Έχω κοινοβουλευτικό ρεκόρ σε αιτήσεις άρσης ασυλίας

«Πρώτον, άλλοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία και όχι εγώ, που πρέπει να έχω το κοινοβουλευτικό ρεκόρ σε αιτήσεις άρσης της ασυλίας μου», όπως τονίζει για να επιτεθεί εκ νέου στον Άδωνι Γεωργιάδη, διαμηνύοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθεια, αντιθέτως θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

«Δεύτερον, την ηθική σου συγκρότηση Άδωνι Γεωργιάδη δεν την αμφισβητεί όποιος γράφει κάτι που δεν σου αρέσει, την αμφισβητεί ο φίλος σου Κολομπανί ο οποίος με εταιρεία φάντασμα πήγε να πάρει 737.201 € από το Υπουργείο Ανάπτυξης με εσένα υπουργό, την αμφισβητούν οι συνεργάτες σου Πουλής και Θεοφιλάτου που δικάζονται για τις 22 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο κατά 250.000 € (υπάρχει και άλλη δίκη για 74 παράνομες προσλήψεις), την αμφισβητεί η παράξενη αλλαγή στάσης του ΕΟΔΥ, ο οποίος με το που έγινες υπουργός άλλαξε την απόφαση του ΔΣ, ώστε να μην παραστεί στη δίκη για να υπερασπιστεί το συμφέρον του οργανισμού, την αμφισβητεί τέλος το γεγονός ότι έχεις διορίσει ως μετακλητή υπάλληλο την Α. Θεοφιλάτου και ως ειδικό σύμβουλο τον Σ. Πουλή, δηλαδή δυο υπόδικους για πράξεις κακουργηματικής απιστίας. Άλλωστε, αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογικές αναμετρήσεις το 2015, θα είχες πάει κατηγορούμενος για κακουργηματική απιστία και τεράστια ζημία του δημοσίου για τις Υπουργικές Αποφάσεις τιμολόγησης των φαρμάκων που είχες υπογράψει το 2013-2014, όπως και για τους διορισμούς μετακλητών σου ως υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ», αναφέρει ο κ. Πολάκης.

«Δεν θα σταματήσω»

Κάνει λόγο για «οργανωμένη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019», με τις συνεχείς μηνύσεις και αγωγές εναντίον του και «τις ατελείωτες άρσεις ασυλίας» που έρχονται στη Βουλή για τον ίδιο, που έχει ως στόχο, όπως υποστηρίζει, να σταματήσει να ενοχλεί.

«Να είστε σίγουροι ότι, τόσο εγώ, όσο και ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να σταματήσουμε την προσπάθεια, αντιθέτως θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα», σημειώνει καταληκτικά ο Παύλος Πολάκης.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024