Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Καύσωνας και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας 

ΣΥΡΙΖΑ: Καύσωνας και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας 

Οι εργαζόμενοι στα μέσα του κόμματος παραμένουν απλήρωτοι. Κρίσιμες αποφάσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Βαριά η ατζέντα στη σημερινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό διότι τα οικονομικά του κόμματος αποτελούν μεγάλο πονοκέφαλο.

Υπό τη σκιά του κλεισίματος της καθημερινής Αυγής, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας συνεδριάζουν για να ληφθούν αποφάσεις για τα οικονομικά του κόμματος.

Έτσι, η σημερινή συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου έχει ως κύριο θέμα συζήτησης την εξυγίανση των οικονομικών του κόμματος.

Οι αποφάσεις για το τι θα γίνει σε «Αυγή» και το «Κόκκινο» αναμένεται να ληφθούν σήμερα καθότι η Οικονομική Επιτροπή αναμένεται να παρουσιάσει στην Πολιτική Γραμματεία την εισήγησή της. Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόσω μέσα θα συνεδριάσει το κόμμα.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβαλε μισθούς σε όσους απασχολούνται επαγγελματικά στο κόμμα αλλά όχι στα κομματικά μέσα. Στο πλαίσιο της κρατικής χρηματοδότησης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρευστότητα περί τα 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο τα οικονομικά είναι σε δυσχερή κατάσταση.

Καλοκαιρινή «μπόρα» στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της Κουμουνδούρου ψάχνει εναγωνίως να εξοικονομήσει πόρους  «λουκέτο» στο καθημερινό φύλλο της ιστορικής εφημερίδας ενώ φαίνεται πως γίνονται προσπάθειες να μειωθεί το μισθολογικό κόστος και στα «αδελφό» ραδιοφωνικό Μέσο που το κόμμα της Κουμουνδούρου είναι ισχυρός μέτοχος.

Το κλίμα στην «Αυγή» παραμένει βαρύ με τους εργαζόμενους να προχωρούν σε 24ώρη απεργία  την Πέμπτη (11/07),  ημέρα συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη γενική συνέλευση που έγινε τη Δευτέρα (08/07) ενώ έγινε γνωστό ότι δεν έχουν λάβει τον μισθό του Ιουνίου, παρά τη δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Προ ημερών η οικονομική διεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σε ευρωβουλευτές και ζήτησε να συνδράμουν «είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του Κόμματος, που φτάνουν στις 375.146 ευρώ (ήτοι 199.197 ΑΥΓΗ, 175.949 ΚΟΚΚΙΝΟ)».

Sports in

Στην Ολλανδία ο Ελ Κααμπί – Μπαίνει από αύριο στις προπονήσεις

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024