«Τελικά είναι ή όχι δικηγόρος ο κ. Καρανικόλας;» αναρωτιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ με πηγές να σχολιάζουν εκ νέου τα όσα έχει ισχυριστεί ο πολιτευτής της ΝΔ, που αναφέρθηκε στο «νεφελώδες οικονομικό παρελθόν» Κασσελάκη.

Πώς είναι δυνατόν να επιμένει σε νέα ανάρτησή του, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, ότι δήθεν το ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή του Στ. Κασσελάκη στην ουσία της, ενώ έχει ήδη δει ότι αυτή επανακατατέθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο;

«Δεν γνωρίζει ότι αυτό θα ήταν αδύνατον λόγω δεδικασμένου; Πιστεύει ότι έτσι θα αποφύγει τη «συγγνώμη»;», προσθέτουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν με νόημα: «Όσο πάει, το κάνει ακόμη χειρότερο…».

Οι αιχμές Καρανικόλα

Η νέα κόντρα με επίκεντρο τα οικονομικά του κ. Κασσελάκη ξέσπασε μετά από ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Καρανικόλα, που υποστήριξε ότι «το δικαστήριο στις ΗΠΑ απέρριψε την αγωγή του Στέφανου Κασσελάκη κατά της Tiptree Inc».

Το δηκτικό σχόλιο με το οποίο ολοκλήρωσε την ανάρτησή του «άλλο ένα αναπάντητο ερώτημα για τον αρχηγό του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ και το νεφελώδες οικονομικό παρελθόν του» προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μανώλη Καπνισάκη, διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.\

Ο κ. Καπνισάκης παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία και έγγραφα κατηγόρησε τον κ. Καρανικόλα για ψεύδη, χρεώνοντάς του εμμέσως πλην σαφώς δόλο, καθώς , «ως νομικός και δη με δεκαετή θητεία ‘σε αρκετές επιτροπές αξιολόγησης της Ελληνικής Νομοθεσίας για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής’, όπως ο ίδιος αναγράφει στο ‘άριστο’ βιογραφικό του, θα έπρεπε να γνωρίζει πως για να εκφέρει κάποιος ‘κρίση’, δεν αρκεί να διαβάσει μια μόνο σελίδα δικογραφίας που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο από έναν άγνωστο σε αυτόν (;) χρήστη», όπως τονίζει ο κ. Καπνισάκης.

Κάλεσε μάλιστα τον κ. Καρανικόλα «να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει συγγνώμη για τη σημερινή αναληθή ανάρτησή του.»

Σε διαφορετική περίπτωση, έσπευσε να προσθέσει ο κ. Καπνισάκης, «είναι σαφές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται σε περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμησης».