Ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να έγινε ανταλλαγή πριν από μερικές εβδομάδες και να μετακόμισαν τα δικαιώματα του στους Τορόντο Ράπτορς, όμως όλα δείχνουν ότι έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, έναν χρόνο μετά την αποχώρηση του.

Ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ έχει βάλει κάτω τα πράγματα και αποφάσισε να δεχτεί την «χρυσή» πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει, με αποτέλεσμα να περιμένει το τελικό «ΟΚ» από τους Ράπτορς.

Η ομάδα του Τορόντο είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην περίπτωση του Βεζένκοφ και ουσιαστικά εκείνη που θα κρίνει το μέλλον του. Από εκεί και πέρα, τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομα του Σάσα δίνουν και παίρνουν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως τις δικές του πληροφορίες για το αν και τα πόσο υπάρχουν πιθανότητες να φορέσει ο Σάσα Βεζένκοβ τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, έκανε ο Τζέικομπ Γκραμένια στο κανάλι «Amateur Hour Sports» που ασχολείται αποκλειστικά με την ομάδα του Καναδά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει λοιπόν ο Βεζένκοφ δεν πρόκειται να παίξει με τα υπάρχοντα δεδομένα στο Τορόντο, έχει σαν πρώτη επιλογή τον Ολυμπιακό, όμως οι Ράπτορς εξετάζουν τις επιλογές τους και δεν αποκλείεται να σκεφτούν να τον εντάξουν και σε κάποιο πακέτο ανταλλαγής. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η υπόθεση του Βεζένκοφ φαίνεται πως έχει ακόμη μέλλον για να ξεκαθαρίσει και οι Ράπτορς είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο, μιας και έχει εγγυημένο συμβόλαιο μαζί τους. Παρόλα αυτά, στις ΗΠΑ θεωρούν βέβαιο ότι θα βρεθεί λύση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και ο παίκτης τελικά θα αποχωρήσει από την ομάδα για να επιστρέψει στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τζέικομπ Γκραμένια

«Οι μόνες προσθήκες που έγιναν, ήταν μέσω του εκπληκτικού trade με τους Σακραμέντο Κινγκς που έφερε τον Ντέιβιον Μίτσελ στην ομάδα. Έφερε επίσης τον Σάσα Βεζένκοβ, αλλά δεν φαίνεται ότι θα παίξει με τους Ράπτορς», ανέφερε ο αναλυτής.

«Θα πρέπει να βρεθεί λύση γι’ αυτή η κατάσταση, αλλά αυτή είναι μια συζήτηση για μια άλλη μέρα. Δεν φαίνεται ότι ο παίκτης θα είναι στους Ράπτορς», τόνισε.