Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ψήνεται» επιστροφή του Πάπας στον Ολυμπιακό

«Ψήνεται» επιστροφή του Πάπας στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση επιστροφής του Τζορτζ Πάπας στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται διαρκώς στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές κινήσεις φέτος το καλοκαίρι, ούτως ώστε να ενισχυθεί αποφασιστικά εν όψει της νέας σεζόν.

Ήδη έχουν πιάσει λιμάνι οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς. Με τους «ερυθρόλευκους» να μην σταματούν εδώ, καθώς φέρονται να εξετάζουν την επιστροφή του Τζορτζ Πάπας στην ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Ο ομογενής γκαρντ, μετά το «διαζύγιό» του με τους Πειραιώτες, αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας και ο Ολυμπιακός σκέφτεται να τον κάνει ξανά δικό του, με σκοπό να λύσει το πρόβλημα των ελληνικών διαβατηρίων.

Ποιοι είναι οι Έλληνες στο ρόστερ

Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν έξι Έλληνες στο ρόστερ τους. Ο λόγος για τους Τόμας Γουόκαπ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Γιώργος Τανούλης. Ωστόσο, ο τελευταίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός και στο κακό σενάριο που η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ καθυστερήσει, θέλει ο Ολυμπιακός να έχει τουλάχιστον έξι ελληνικά διαβατήρια τη νέα χρονιά.

Με τον Προμηθέα ο Τζορτζ Πάπας αγωνίστηκε σε 16 ματς πρωταθλήματος και άλλα 3 στο BCL. ΣτηStoiximan Basket League της περασμένης χρονιάς με τους Πατρινούς, ο 26χρονος γκαρντ μέτρησε 6.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024