Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τις Σπορτινγκ Λισαβόνας και Μπολόνια να βρίσκονται στο κατόπι του Έλληνα διεθνή φορ.

Μάλιστα η ιταλική ομάδα φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στους πράσινους για να απαντήσουν στην πρόταση που τους έχει γίνει για τον Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, η «Corriere dello Sport», αναφέρει πως η ιταλική ομάδα ξεκαθάρισε στο «τριφύλλι» πως είτε θα πρέπει να δεχτεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις του και να διαπραγματευτεί σε λίγο πιο χαμηλά ποσά, είτε οι «ροσομπλού» θα εγκαταλείψουν οριστικά την συγκεκριμένη υπόθεση και θα στραφούν σε εναλλακτικές που έχουν για την ενίσχυση της επίθεσής τους.

Τα χρήματα που πρέπει να δώσει

Όπως αναφέρεται η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ και δύο εκατομμύρια με την μορφή μπόνους, όμως σε καμία περίπτωση δεν δίνει τα 25 που φέρεται να ζητάει ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, το δημοσίευμα επισημαίνει πως η Μπολόνια εκτιμά εδώ και μήνες τον Ιωαννίδη και άνθρωποί της τον έχουν παρακολουθήσει σε 10 παιχνίδια, σχηματίζοντας την καλύτερη άποψη για τις ικανότητές του.