Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μασούρας έχει σχέση ζωής με τον Ολυμπιακό

Ο Μασούρας έχει σχέση ζωής με τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας μπορεί να προσφέρει πολλά και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και η παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά είναι πολύ καλό νέο για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μασούρα και ο διεθνής ακραίος επιθετικός θα συνεχίσει με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού.

Μια εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Έλληνα άσο, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αλλά και τους οπαδούς των πειραιωτών οι οποίοι αναγνωρίζουν τα όσα έχει προσφέρει ο παίκτης στους «ερυθρόλευκους».

Και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έδειξε με την πρόταση που έκανε στον Μασούρα ότι έχει εκτιμήσει την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για τους πειραιώτες η παραμονή του Μασούρα στο μεγάλο λιμάνι και μάλιστα για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα ο Ολυμπιακός διατηρεί στο ρόστερ του έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, διεθνή κι αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει στο ρόστερ του καλούς Έλληνες παίκτες και όλοι είδαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και με τον Τζολάκη.

Έτσι μετά την παραμονή του νεαρού γκολκίπερ ήταν η σειρά και του Μασούρα ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Επίσης θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κράτησε στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μια θέσεις κι αυτό είναι επίσης σημαντικό στο πλάνο του προπονητή.

Ο Μασούρας μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης αλλά και σαν δεύτερος επιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ, κάτι που δίνει την δυνατότητα στον Μεντιλίμπαρ να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τον αγώνα και τις ανάγκες της ομάδας.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Μσούρας αγωνίστηκε και σαν σέντερ φορ σε κάποια παιχνίδια όταν υπήρξε ανάγκη για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε ότι ο 30χρονος άσος δεν είναι μόνο παίκτης του Ολυμπιακού, είναι και οπαδός της ομάδας κι αυτό το έχει πει από την πρώτη κιόλας μέρα που πήγε στο Ρέντη.

Κι όπως έλεγαν και άνθρωποι που ξέρουν καλά τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο Μασούρας έχει σχέση ζωής με τον Ολυμπιακό κι αυτό φανερώνει πολλά.

Είναι όμως κι ένας παίκτης για τον οποίο όλοι στο Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια και αναφερόμαστε στον χαρακτήρα του Μασούρα. Ο Έλληνας άσος είναι ένα απ’ τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό και αυτό το εκτιμούν όλοι στην ομάδα.

Τέλος οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που είναι πεντέμισι χρόνια στην ομάδα κι έχει και αυτό φυσικά την σημασία του και για τα αποδυτήρια της ομάδας του λιμανιού.

Με λίγα λόγια η είδηση της παραμονής του Γιώργου Μασούρα στον Ολυμπιακό ήταν πολύ ευχάριστη για τον σύλλογο και τον παίκτη αλλά και για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», καθώς όλοι επιθυμούσαν την παραμονή του παίκτη στην ομάδα του Πειραιά.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024