Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ο Πίτερ Γουέλς γίνεται ο πρώτος γερουσιαστής που ζητάει από τον Μπάιντεν να παραιτηθεί

ΗΠΑ: Ο Πίτερ Γουέλς γίνεται ο πρώτος γερουσιαστής που ζητάει από τον Μπάιντεν να παραιτηθεί

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον πρόεδρο Μπάιντεν», γράφει ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Πίτερ Γουέλς, αλλά «για το καλό της χώρας» είναι προτιμότερο να πάει σπίτι του...

«Για το καλό της χώρας», ο δημοκρατικός γερουσιαστής του Βερμόντ Πίτερ Γουέλς (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Reuters/Greg Nash) έγινε χθες Τετάρτη ο πρώτος ο οποίος κάλεσε χωρίς περιστροφές τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ν’ «αποσυρθεί από την κούρσα» για τον Λευκό Οίκο, με άρθρο του που δημοσίευσε η εφημερίδα Washington Post.

«Αλλά εγώ, όπως και οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ανησυχώ για τις εκλογές του Νοεμβρίου»

«Τα τελευταία δεδομένα (σ.σ. των δημοσκοπήσεων) δείχνουν πως ο πολιτικός κίνδυνος για τους Δημοκρατικούς κλιμακώνεται. Πολιτείες οι οποίες ήταν άλλοτε οχυρά μας πλέον ρέπουν προς την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων», προειδοποίησε ο κ. Γουέλς.

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον πρόεδρο Μπάιντεν. Εσωσε τη χώρα μας από έναν τύραννο. Είναι ένας άνθρωπος ασυνήθιστης ευπρέπειας . Νοιάζεται βαθιά για τη δημοκρατία μας. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους προέδρους της εποχής μας» γράφει ο Πίτερ Γουέλς.

«Αλλά εγώ, όπως και οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ανησυχώ για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Το στοίχημα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την καταστροφική απόδοση του προέδρου Μπάιντεν στο ντιμπέιτ. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ή ν’ απορρίψουμε τα έγκυρα ερωτήματα που τέθηκαν από εκείνο το βράδυ» προσθέτει.

«Καταλαβαίνω…»

Και, μεταξύ άλλων, εξηγεί: «Καταλαβαίνω γιατί ο πρόεδρος Μπάιντεν θέλει να είναι υποψήφιος . Μας έσωσε από τον Ντόναλντ Τραμπ μια φορά και θέλει να το κάνει ξανά. Πρέπει όμως να επανεκτιμήσει αν είναι ο καλύτερος υποψήφιος για να το καταφέρει. Κατά την άποψή μου, δεν είναι».

Sports in

Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ (pic)

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024