Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Το κίνητρο του δράστη της τριπλής δολοφονίας αναζητούν οι Αρχές – Τα ουρλιαχτά και μετά σιωπή

Λονδίνο: Το κίνητρο του δράστη της τριπλής δολοφονίας αναζητούν οι Αρχές – Τα ουρλιαχτά και μετά σιωπή

Η δολοφονία έχει σοκάρει ολόκληρη την χώρα. Η 61χρονη σύζυγος του παρουσιαστή του BBC Κάρολ Χαντ βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού ενώ και οι τρεις γυναίκες είχαν σημάδια

Σε σοκ βρίσκεται η Βρετανία μετά την τριπλή δολοφονία. Το κίνητρο του δράστη που φέρεται να σκότωσε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, μέσα στο σπίτι τους στη Μεγάλη Βρετανία, αναζητά η αστυνομία.

Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις Αρχές στο Λονδίνο να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν.

Ο 26χρονος Kyle Clifford βρέθηκε σε νεκροταφείο, σύμφωνα με τον Guardian, στην περιοχή του Enfield. Ήταν σοβαρά τραυματισμένος, όχι από πυρά αστυνομικών, αλλά από τη βαλλίστρα που είχε μαζί του και χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Τα τραύματα του τα προκάλεσε ο ίδιος σύμφωνα με την Daily Mail αφού όπως φαίνεται  προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί με το τόξο.

Τα θύματα της τριπλής δολοφονίας

Η μητέρα Carol, 61 ετών, και οι κόρες Louise, 24 ετών, και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ της Τρίτης (9/7) στο σπίτι τους. Με τη Louise στο παρελθόν ο 26χρονος ήταν ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Daily Mail.

Ο δράστης με την μία κόρη του παρουσιαστή με την οποία φέρεται να διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά την τριπλή δολοφονία, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Τα ουρλιαχτά και μετά σιωπή

Γείτονες που μίλησαν στην Daily Mail περιέγραψαν ότι άκουσαν ουρλιαχτά από το σπίτι του Hunt, αλλά τις πέρασαν για φωνές παιδιού και δεν έδωσαν σημασία.

Λίγο αργότερα οι κραυγές σταμάτησαν και επικράτησε σιωπή.

Σύμφωνα με τον Guardian, το ένα από τα τρία θύματα φέρεται να πρόλαβε να ειδοποιήσει την αστυνομία πριν ξεψυχήσει και ενημέρωσε για την επίθεση. Επίσης ο σύντροφός μιας από τις δύο κόρες φέρεται να έλαβε ένα μήνυμα, που του ζητούσε να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Η 61χρονη Κάρολ Χαντ βρέθηκε νεκρή στον διάδρομο του σπιτιού με ένα βέλος στο στήθος, ενώ και οι τρεις γυναίκες είχαν σημάδια που αποδείκνυαν ότι ο δράστης τις είχε δέσει.

Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας

Η αστυνομία αναζητά το κίνητρο της δολοφονίας.

Η Louise Hunt  φέρεται λίγες μέρες πριν να είχε έναν επεισοδιακό χωρισμό από τον 26χρονο δράστη και μάλιστα είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στο Χ, επαινώντας τις γυναίκες που φεύγουν από μια δύσκολη σχέση για τη δύναμή τους.

Τις τρεις γυναίκες βρήκε ο σχολιαστής του BBC, επιστρέφοντας στο σπίτι. Φέρονται μάλιστα να ήταν ζωντανές, όμως κατέληξαν λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Μια γυναίκα που γνωρίζει την οικογένεια τους περιέγραψε ως «ευγενικούς, φιλικούς και ευγενικούς» ανθρώπους που «πάντα έβρισκαν χρόνο για τους άλλους».

«Ελπίζω να τις θυμούνται ως υπέροχες, εργατικές, ευγενικές γυναίκες και όχι ως θύματα» πρόσθεσε.

Το σοκ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστγή Μάικλ Όουεν

Αναφερόμενος στη νίκη της Αγγλίας στο Euro 2024, ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάικλ Όουεν έγραψε στο Χ: «Και ενώ η χώρα πανηγυρίζει, σκεφτείτε τον Τζον Χαντ. Δεν θυμάμαι να έχω νιώσει τόσο απόλυτο τρόμο εδώ και χρόνια. Αυτά τα καημένα τα κορίτσια. Πραγματικά φρικτό».

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024